XPG ınfarex K10 mem-chanical RGB oyuncu klavyesi

2 Gün önce Amazon'dan 189 TL fiyat ile sipariş ettiğim oyuncu klavyesi hakkında görüşlerimi sizlerle paylaşmak istedim. Öncelikle Rampage/Hadron vs. gibi markalara yönelmemek fikri vardı. Şansımı XPG'den yana kullandım bu sefer 🙂

- Türkçe karakterler maalesef attığım fotoğraflarda da görüldüğü üzere bulunmuyor. Bakmadan yazmaya alışık iseniz herhangi bir zorluk olmuyor.
- "fn" tuşu ile medya kontrolü yapılması hiç olmamasından iyidir fakat bilek dayama olmaması da pek tatminkar değil.

- "enter" tuşu standart bir klavyedeki "backspace" kadar.

+ Anti-ghosting denen bir modu var. 26 tuşlu yuvarlanma gölgelenme önleme tuşları şunlar; Q、a、Z、W、s、X、e、D、C、r、F、v、t、g、b、m 、space 、↑up、 ↓down、 ←left、 rıght→、 Tab、CTRL-l 、Shift-l、 alt-l 、caps,

+ Windows tuş kilidi özelliği olmasıda bir artı. Oyunlarda Windows'a atma vs. durumlarında önüne geçiyor, hoş olmuş.

+ 9 farklı RGB efekt modu mevcut. fn+1'den 9'a kadar konumlanmış modu var gayet yeterli ve aydınlatmayı da Page up/Page down tuşları ile kısabiliyor,açabiliyoruz. Aydınlatmayı komple kapatabildiğimizi de belirteyim.

Genel manada şahsen fiyatına oranla memnun kaldım. Eksikleri belirttiğim gibi var fakat yine de güzel bir ürün olduğu kanaatindeyim. İncelememi okuduğunuz için teşekkürler.👋

Dosya Ekleri

• klavye fotoğrafım.gif
    klavye fotoğrafım.gif
    3,9 MB · Görüntüleme: 216
  • WhatsApp Image 2020-10-16 at 21.02.20.jpeg
    WhatsApp Image 2020-10-16 at 21.02.20.jpeg
    206,3 KB · Görüntüleme: 82
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı