XPG invader alınır mı?

Makaleler
5
Yer
Marsilya
Bu kasayımı alsam diye düşünmeye başladım. Elimdeki Corsair SPEC-05 değiştirip kardeşime vermeyi düşünüyorum. İçeride aşarı derecede kötü görüntü var. Hale kabloları aşarı derece zor sakladım. Sıvı soğutmam zar zor sığdı ön tarafa. Bütçem en fazla 650 ve 700 TL üstüne çıkamam 1-2 hafta içerisinde alacağım o yüzden artıramam. Bu kasa kötüyse hangisi önerirsiniz? Benim aradığım özellikler önü Full mesh yukarıda, alta, ve önde toz filtresi sıvı soğutmayı üstü veya yana takabileceğim fark etmez. Altında PSU saklama yeri olan bir kasa arıyorum. Tevsiyeleriniz varsa söylerseniz teşekkür ederim.
Yardım edebilecek biri var mı?

Son düzenleme:
Güzel kasa, tavsiye ederim. Daha iyi hava akışı istendiğinde ön panel kolayca çıkarılabiliyor. Kaldı ki takılı haliyle de hava akışı için yeterince boşluk var. Kasayı aldıktan sonra ısınma sorunu yaşarsanız öne bir tane daha 120 mm'lik fan ekleyerek sorunu çözebilirsiniz.

Benim elimde zaten 6 tane fan var.

Aynı kasayı kullanıyorum, alınır hava akışı gayet iyi bir şüpheniz olmasın.
Aynı kasayı kullanıyorum, alınır hava akışı gayet iyi bir şüpheniz olmasın.
Arkadaşım kullanıyordu ve ondan esinlenerek yorum yapmıştım bu kasayı yeni aldım dün bana geldi açıkçası pek beğenmedim beyaz rengini alacaksanız tavsiye etmem evet hava akışı iyi olabilir ama 600 TL'ye yakın para veriyoruz kasanın içinde 2 tane fan var hiç mantıklı bir şey değil.
Zaten yakın zamanda iade edeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…