XPG Invader kasada sıvı soğutma üste mi, öne mi takılmalı?

Makaleler
4
Daha fazla  
XPG Invader kasada sıvı soğutma üste mi öne mi takılmalı arkadaşlar? Şuanda 3 adet 120mm giriş fanı, 3 adet 120mm çıkış fanı ve önde 240mm sıvı soğutma montajlı.

İşlemci:7600x
Gpu: Palit RTX 4070 Dual
AIO: Arctic Liquid Freezer II 240mm.

Anlık işlemci sıcaklığım boşta 34-36 derece. Şuan GPU yolda henüz takmadım ancak GTX 1080 Gaming X varken tam yükte 69-70 derece sıcaklıkta %49-52 fan hızında çalışıyordu.

Yardımlar için teşekkür ederim şimdiden.

Dosya Ekleri

• IMG_6586.jpeg
    IMG_6586.jpeg
    203,5 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_6585.jpeg
    IMG_6585.jpeg
    200,6 KB · Görüntüleme: 63
Sığarsa üstte olması daha iyi ama muhtemelen sığmaz.
Deneyebilirim olmadı hocam. Aslında sadece meraktan sordum yoksa sıcaklıklarda bir sıkıntı yok.
@EfoWars yukarı taktım hocam 8 vida yerine 6 vida ile tutturdum ancak AIO'nın sağlığı için bu şekilde kalması daha iyi. Hem 3 adet egzoz fanı çok gereksizdi ve radyatör temiz havanın önünü kapatıyordu.

Son düzenleme:
Merhabalar bendede aynı sıvı soğutma var ve bu kasayı almak istiyorum yan tarafa montajı kolay oldumu ?
Yan tarafa montaj kolay. Ben üste taktım ekran kartının ısısını da aldığı için sıcaklık fark etti ama sıvı soğutmanın pompa sağlığı için üste taktım. Üste tam takılmıyor bu arada diğer parçalara temas etmeyecek şekilde biraz kaydırarak 5-6 vida ile taktım ama bir sorun yok. Yan da daha soğuk çalışıyor işlemci.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı