Selamlar, yakın zamanda PC toplayacağım. XPG Invader kasa alacağım, fan takmak istiyorum. Bildiğiniz üzere iki fanı var, iki adet daha takacağım. Kasadan da belli, sade seviyorum, RGB istemiyorum. Fan piyasasını bilmiyorum, beni biraz aydınlatırsanız sevinirim. Tek fan 200TL'yi geçmesin. Şimdiden teşekkürler.
AKASA Viper Hayallerin Ötesinde Bir Fan Akasanın geliştirdiği S-FLOW formunda kanatlar fan teknolojisine yeni boyut getirdi. Maksimum fan akımına ulaşmak için kanat tasarımı hava akımını düzenliyor ve çok yüksek devir dönmeden %30 daha fazla hava akışı sağlıyor. Viper 1600 devirde tam 110.61...
En ucuz Akasa S-Flow AK-FN059 12 cm Kasa Fanı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Akasa S-Flow AK-FN059 12 cm Kasa Fanı özelliklerini incele, 278,21 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Sarı istemiyorsanız bunu öneririm, yine hava akışı olarak gayet iyi. Kendim 3 adet kullanıyorum ve çok memnunum.
AKASA Viper Hayallerin Ötesinde Bir Fan Akasanın geliştirdiği S-FLOW formunda kanatlar fan teknolojisine yeni boyut getirdi. Maksimum fan akımına ulaşmak için kanat tasarımı hava akımını düzenliyor ve çok yüksek devir dönmeden %30 daha fazla hava akışı sağlıyor. Viper 1600 devirde tam 110.61...
www.teknobiyotik.com
Dersen sarı dert olmaz bundan başka alma derim sana.
LONG SERVICE LIFE The Fluid Dynamic Bearing comes with an oil capsule that avoids lubricant leakage. Thus this bearing is as quiet as a sleeve bearing but comes with a significantly higher service life PERFECT CASE FAN REGULATION WITH PWM The PWM function allows the motherboard to...