Dark N10 kasayı kullanıyorum. Sizce XPG Invader'a geçmem mantıklı mı olu, r yoksa boş yatırım mı olur? İncehesap'ta efsane cumada 380 TL olmuştu. İndirime girerse alayım mı sizce, yoksa daha farklı bir kasa mı alayım?
Dark N10 kasayı kullanıyorum. Sizce XPG ınvader'a geçmem mantıklı mı olu, r yoksa boş yatırım mı olur? İncehesap'ta efsane cumada 380 TL olmuştu. İndirime girerse alayım mı sizce, yoksa daha farklı bir kasa mı alayım?
Çok güzel kasa. İstersen al. Senin tercihin. Gerekli mi diyo sorarsan. Pek gerekli olduğunu düşünmüyorum. Ama gerçekten güzel kasa. Benim imkanım olsa değişirdim mesela.
Dark N10 da oldukça iyi bir kasa. Invader da hava akışı ve estetik yönlerinden gayet iyi, onun önünde yeterli bir açıklık var düz olsa da hava akışında sıkıntı yok. Keyfine kalmış.
Dark N10 da oldukça iyi bir kasa. Invader da hava akışı ve estetik yönlerinden gayet iyi, onun önünde yeterli bir açıklık var düz olsa da hava akışında sıkıntı yok. Keyfine kalmış.
Dark markasının dikey GPU aparatını alacağım bu kasayla beraber benim PCI slotlarında arada demirler oldugu için birazcık sakat oluyor o aparat ama bu kasada sanırım öyle bir sorun yok.
Eski bilgisayarimin kasasi Dark N10'du. Hava akisi acisindan guzeldi i5 7500 ve GTX 1060 ile hic isinma sorunum olmuyordu fakat goruntu acisindan Invader kadar guzel gorunmuyor orasi dogru.