XPG Invader RGB

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
34
Yer
İstanbul
Arkadaşlar XPG ınvader kasa kontrolcü olmadan geliyor ben bu duruma çok sinirlenmiştim ta ki 2 kabloyu takıp ek kablo almadan kullanabildiğimizi anladığım zaman, aşağıda resimleri veriyorum kasayla gelen RGB SATA kablosunu PSU'ya takıyoruz asağida resimleri verdim, kasada 3 pin erkek. Var 3 4 tane 1 adet 3 pin dişi var, kasa normalde aynı kablodan çıkan erkek ve dişi birleşmiş olarak geliyor ancak sizin farklı kablodan 3 pinli erkek bulup dişiye takmanız lazim, ardından ışıkları kontrol edebilirsiniz kasa üzerinden ve ışıklar çalışacaktır . Bu değerli bilgiyi bana verdiği için @lucimaze hocama teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• IMG_20201022_105048.jpg
    280,3 KB · Görüntüleme: 234
  • IMG_20201022_105154.jpg
    52,5 KB · Görüntüleme: 231

Hocam 2.resimdeki 3 pinli ucu nereye takacağım

Ben de aldim ayni kasadan. Şimdi fanda tek kablo var. SYS_FAN'a bagli RGB nasil yanacak? Anlamadim, bana detayli anlatabilir misin?

Kasada 3 pin erkek. Var 3 4 tane 1 adet 3 pin dişi var, kasa normalde aynı kablodan çıkan erkek ve dişi birleşmiş olarak geliyor ancak sizin farklı kablodan 3 pinli erkek bulup dişiye takmanız lazim,

Hocam bu kısımı tam olarak anlayamadım. Bana daha basit bir şekilde analatabilir misiniz?

Hocam bu kısımı tam olarak anlayamadım. Bana daha basit bir şekilde analatabilir misiniz?

Kasada 3 erkek yani iğneli uçlu olan kablo var, 1 tane iğneli uçluyu sokabileceğiniz dişi kablo var. O dişi kablo yani delikli olanın geldiği kabloda bir tek dişi yok, 1 erkek 1'de dişi var, delikli ve iğneli yani, birbirine takılı geliyor onu sök başka bir kablodan gelen erkeğe tak.

Yani aslında anakart ile işimiz yok mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…