Kendi sitesinde 12vhpwr kablosu gözüküyor ayrıca cybernetics testindede olduğu yazılmış.XPG Valor Mesh Siyah RGB Mid Tower Gaming Kasa
Kullanıcılar ayrıca, PSU örtüsünün altına iki ek depolama sürücüsü eklemek için bir HDD kafesi kurabilir.www.gaming.gen.tr
Bu kasadaki Power orijinal sitesinde ATX 3.1 desteği olduğu yazıyor. Fakat gaming.gen.tr 3.1 desteği yok yazmış.
Eski version Power var kasada sanırsam fakat ATX 3.0 olduğu bilgiside yok doğru dürüst bilgide vermiyorlar.
Arkadaşlar bu kasa ile birlikte gelen Power'i kullanan arkadaşlar aydınlatırsa seviniriz. Güncel 12+4 kablosu var mı? Yoksa 2 tane 8 pin eski kablosumu var? ATX versionu kaç? Kullanan arkadaşlar aydınlatırsa herkes faydalanmış olur. Ucuz olmasının nedeni çok eski version Power ile satmaları olabilir.
Bu fiyat bandında ortalama bir psu. İçindeki primary kondansatör markası taepo. Ve kullanılan kondansatör pek iyi sayılmaz. Ripple değerleri iyi sayılır.XPG Valor Mesh Siyah RGB Mid Tower Gaming Kasa
Kullanıcılar ayrıca, PSU örtüsünün altına iki ek depolama sürücüsü eklemek için bir HDD kafesi kurabilir.www.gaming.gen.tr
Bu kasadaki Power orijinal sitesinde ATX 3.1 desteği olduğu yazıyor. Fakat gaming.gen.tr 3.1 desteği yok yazmış.
Eski version Power var kasada sanırsam fakat ATX 3.0 olduğu bilgiside yok doğru dürüst bilgide vermiyorlar.
Arkadaşlar bu kasa ile birlikte gelen Power'i kullanan arkadaşlar aydınlatırsa seviniriz. Güncel 12+4 kablosu var mı? Yoksa 2 tane 8 pin eski kablosumu var? ATX versionu kaç? Kullanan arkadaşlar aydınlatırsa herkes faydalanmış olur. Ucuz olmasının nedeni çok eski version Power ile satmaları olabilir.
B tier kalitesinde bir psu fakat. herkesin kasa ile birlikte aldığı power tahminimce 2.52 atx eski versionla geliyor. güncel bilgi vermediği için kimse tam bilgi yok. firmayla görüştüm onlarda bilmiyorBu fiyat bandında ortalama bir psu. İçindeki primary kondansatör markası ortalama bir marka. Ripple değerleride iyi sayılır.
B tier kalitesinde bir psu fakat. herkesin kasa ile birlikte aldığı power tahminimce 2.52 atx eski versionla geliyor. güncel bilgi vermediği için kimse tam bilgi yok. firmayla görüştüm onlarda bilmiyor
Kasa ile birlikte gelen power atx 3.0 desteği bile yok.XPG KYBER 650W PSU Review - Hardware Busters
Hardware Busters - XPG KYBER 650W PSU Review - PSUshwbusters.com Burada: 650w olanı 2.52, 750w olanı 3.1XPG KYBER 750W ATX v3.1 PSU Review - Page 2 of 11 - Hardware Busters
Hardware Busters - XPG KYBER 750W ATX v3.1 PSU Review - PSUshwbusters.com
Niye böyle bir saçmalık yapmışlar bilmiyorum.Kasa ile birlikte gelen power atx 3.0 desteği bile yok.
2x 6+2 Pcie pin ile geliyor, 750w +80 gold psu.
Alacak arkadaşlar bunu dikkate alarak alsın.
Piyasaya göre ucuz gözükmesinin nedeni buNiye böyle bir saçmalık yapmışlar bilmiyorum.
Aslında belirtmişler 2.52 olduğunu yani biz kısayoldan düşündüğümüz için 3.1 diye tahmin ediyorduk.Piyasaya göre ucuz gözükmesinin nedeni bu
Atalarımız boşuna dememiş ucuz etin yahnisi yenmez