XPG Kyber 750W alınır mı?

Bütçe
3500 TL
Kasa Power Boost vk 1882b ATX, peki hocam Kyber alsam üzer mi herkes farklı bir şeyler öneriyor diğer konularda, yani Delta kağıt üzerinde iyi duruyor ancak markası iyi mi? Ayrıca öbür arkadaşın dediği gibi fiyat neden buralarda 1000W Platinum ve full modüler?

Delta, köklü bir OEM üretici. Genelde birçok laptop adaptörünü onlar yapıyor. OEM çalıştıkları için pek tanınmıyorlar, bu da normal aslında.

Bu PSU'nun uygun fiyatlı olmasının sebebi, biraz eski bir platform kullanması. Bu yüzden 190 mm uzunluğunda, yani biraz büyük. İçindeki fan da çok kaliteli sayılmaz, o yüzden standart PSU'lara göre biraz daha sesli çalışıyor.

Ama tüm bunlara rağmen, iç bileşenleri gerçekten kaliteli. İncelemesi burada:

Nippon chemi-con kmr serisi 105 derece(primary) tercih edilmiş. Bu da nippon chemi-con un gayet kaliteli serisinden.

1752538185692.png

O seviyedeki rakiplerine göre boyut ve performans olarak biraz geride fakat bu fiyata göre gayet iyi. Performans olarak geride bırakmaz. Ayrıca aktif EMİ filtreside var.

1752539652739.png

OPP (Aşırı Güç Koruması)

OVP (Aşırı Gerilim Koruması)

OTP (Aşırı Sıcaklık Koruması)

SCP (Kısa Devre Koruması)

OCP (Aşırı Akım Koruması)

Korumaları bulunuyor. Sitede sanırım bunları test etmemişler ondan dolayı bir şey söyleyemiyorum.​

Siteleri burada:

Yalnız uzunluk olur mu bilmiyorum kasana. Öyle bir bilgi vermemişler. Ben bulamadım. Ama uyarsa alabilirsin.

Son düzenleme:
Bu psu'yu 2 yıldır kullanıyorum. Son aylarda hafiften aralıklı bir şekilde uğultu sesi yapmaya başladı. Risk alıp içini açıp tozuda temizledim yine aynı. Uygun fiyata düşmedikçe pek önermem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı