PARAMORE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2019 Mesajlar 2.681 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Eczacı 12 Mart 2023 #11 nMberk dedi: 5200 cl38 ram ile mi yaptınız bunları Genişletmek için tıkla... Evet arkadaşın linkini attığı model. Çipi Samsung B-Die.
nMberk dedi: 5200 cl38 ram ile mi yaptınız bunları Genişletmek için tıkla... Evet arkadaşın linkini attığı model. Çipi Samsung B-Die.
nMberk Hectopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 73 12 Mart 2023 #12 PARAMORE dedi: Evet arkadaşın linkini attığı model. Çipi Samsung b-die. Genişletmek için tıkla... DDR5 olarak Samsung b-die çipe sahip hangi modeller var bildiğiniz?
PARAMORE dedi: Evet arkadaşın linkini attığı model. Çipi Samsung b-die. Genişletmek için tıkla... DDR5 olarak Samsung b-die çipe sahip hangi modeller var bildiğiniz?
PARAMORE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2019 Mesajlar 2.681 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Eczacı 12 Mart 2023 #13 nMberk dedi: DDR5 olarak Samsung b-die çipe sahip hangi modeller var bildiğiniz? Genişletmek için tıkla... Net bilmiyorum hocam. Normalde en iyisi Hynix M-Die onu da söyleyeyim ama B-Die da memnun etti beni.
nMberk dedi: DDR5 olarak Samsung b-die çipe sahip hangi modeller var bildiğiniz? Genişletmek için tıkla... Net bilmiyorum hocam. Normalde en iyisi Hynix M-Die onu da söyleyeyim ama B-Die da memnun etti beni.
nMberk Hectopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 73 24 Mart 2023 #14 PARAMORE dedi: Net bilmiyorum hocam. Normalde en iyisi Hynix m-die onu da söyleyeyim ama b-die da memnun etti beni. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum da Amazon.com.tr bu RAM nasıldır çipi hakkında bilginiz var mı?
PARAMORE dedi: Net bilmiyorum hocam. Normalde en iyisi Hynix m-die onu da söyleyeyim ama b-die da memnun etti beni. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum da Amazon.com.tr bu RAM nasıldır çipi hakkında bilginiz var mı?
PARAMORE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2019 Mesajlar 2.681 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Eczacı 24 Mart 2023 #15 nMberk dedi: Hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum da Amazon.com.tr bu RAM nasıldır çipi hakkında bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Estağfurullah. Güzel RAM hocam. Rahatça 6000 MHz CL28-30 arası denenir.
nMberk dedi: Hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum da Amazon.com.tr bu RAM nasıldır çipi hakkında bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Estağfurullah. Güzel RAM hocam. Rahatça 6000 MHz CL28-30 arası denenir.
nMberk Hectopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 73 24 Mart 2023 #16 Kingston FURY Renegade RGB DDR5-6000 2x16GB Review (Page 1 of 10) | APH Networks bu incelemede SK Hynix olduğu yazıyor ama m-die mi göremedim onu PARAMORE dedi: Estağfurullah. Güzel RAM hocam. Rahatça 6000 MHz CL28-30 arası denenir. Genişletmek için tıkla... Hocam bu fiyatlarda beyaz renkli başka önerebileceğiniz RAM var mı?
Kingston FURY Renegade RGB DDR5-6000 2x16GB Review (Page 1 of 10) | APH Networks bu incelemede SK Hynix olduğu yazıyor ama m-die mi göremedim onu PARAMORE dedi: Estağfurullah. Güzel RAM hocam. Rahatça 6000 MHz CL28-30 arası denenir. Genişletmek için tıkla... Hocam bu fiyatlarda beyaz renkli başka önerebileceğiniz RAM var mı?
PARAMORE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2019 Mesajlar 2.681 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Eczacı 24 Mart 2023 #17 nMberk dedi: 5200 cl38 ram ile mi yaptınız bunları Genişletmek için tıkla... Evet hocam. nMberk dedi: Kingston FURY Renegade RGB DDR5-6000 2x16GB Review (Page 1 of 10) | APH Networks bu incelemede SK Hynix olduğu yazıyor ama m-die mi göremedim onu Hocam bu fiyatlarda beyaz renkli başka önerebileceğiniz RAM var mı? Genişletmek için tıkla... İnanın ben de beyaz aradım, bulamayınca en uygununu alayım dedim. O da şansa iyi geldi. Çünkü sistemim full beyaz şu an RAM ve ekran kartı dışında.
nMberk dedi: 5200 cl38 ram ile mi yaptınız bunları Genişletmek için tıkla... Evet hocam. nMberk dedi: Kingston FURY Renegade RGB DDR5-6000 2x16GB Review (Page 1 of 10) | APH Networks bu incelemede SK Hynix olduğu yazıyor ama m-die mi göremedim onu Hocam bu fiyatlarda beyaz renkli başka önerebileceğiniz RAM var mı? Genişletmek için tıkla... İnanın ben de beyaz aradım, bulamayınca en uygununu alayım dedim. O da şansa iyi geldi. Çünkü sistemim full beyaz şu an RAM ve ekran kartı dışında.
nMberk Hectopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 73 24 Mart 2023 #18 PARAMORE dedi: Evet hocam. İnanın ben de beyaz aradım, bulamayınca en uygununu alayım dedim. O da şansa iyi geldi. Çünkü sistemim Full beyaz şu an RAM ve ekran kartı dışında. Genişletmek için tıkla... Ben de aynı durumdayım hocam bende bir de sıvı soğutma sıkıntısı var sıvı soğutma bulamıyorum beyaz. PARAMORE dedi: Evet hocam. İnanın ben de beyaz aradım, bulamayınca en uygununu alayım dedim. O da şansa iyi geldi. Çünkü sistemim Full beyaz şu an RAM ve ekran kartı dışında. Genişletmek için tıkla... Gskill 32GB (2x16GB) TRIDENT Z5 SILVER DDR5 6400MHz CL32 1.4V RGB Dual Kit Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Gskill 32GB (2x16GB) TRIDENT Z5 SILVER DDR5 6400MHz CL32 1.4V RGB Dual Kit Ram en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da yeni bunu buldum ama RAM'e 4111TL vermeye içim el verir mi bilmiyorum.
PARAMORE dedi: Evet hocam. İnanın ben de beyaz aradım, bulamayınca en uygununu alayım dedim. O da şansa iyi geldi. Çünkü sistemim Full beyaz şu an RAM ve ekran kartı dışında. Genişletmek için tıkla... Ben de aynı durumdayım hocam bende bir de sıvı soğutma sıkıntısı var sıvı soğutma bulamıyorum beyaz. PARAMORE dedi: Evet hocam. İnanın ben de beyaz aradım, bulamayınca en uygununu alayım dedim. O da şansa iyi geldi. Çünkü sistemim Full beyaz şu an RAM ve ekran kartı dışında. Genişletmek için tıkla... Gskill 32GB (2x16GB) TRIDENT Z5 SILVER DDR5 6400MHz CL32 1.4V RGB Dual Kit Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Gskill 32GB (2x16GB) TRIDENT Z5 SILVER DDR5 6400MHz CL32 1.4V RGB Dual Kit Ram en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da yeni bunu buldum ama RAM'e 4111TL vermeye içim el verir mi bilmiyorum.
PARAMORE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2019 Mesajlar 2.681 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Eczacı 24 Mart 2023 #19 nMberk dedi: Ben de aynı durumdayım hocam bende bir de sıvı soğutma sıkıntısı var sıvı soğutma bulamıyorum beyaz. Genişletmek için tıkla... LS720'yi kendimce bir şeyler yaptım ben de hocam indirimdeyken alıp. Çok kaliteli bir soğutucu. nMberk dedi: Ben de aynı durumdayım hocam bende bir de sıvı soğutma sıkıntısı var sıvı soğutma bulamıyorum beyaz. Gskill 32GB (2x16GB) TRIDENT Z5 SILVER DDR5 6400MHz CL32 1.4V RGB Dual Kit Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Gskill 32GB (2x16GB) TRIDENT Z5 SILVER DDR5 6400MHz CL32 1.4V RGB Dual Kit Ram en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da yeni bunu buldum ama RAM'e 4111TL vermeye içim el verir mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... 4 bine değer ama ben de vermezdim. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mart 2023
nMberk dedi: Ben de aynı durumdayım hocam bende bir de sıvı soğutma sıkıntısı var sıvı soğutma bulamıyorum beyaz. Genişletmek için tıkla... LS720'yi kendimce bir şeyler yaptım ben de hocam indirimdeyken alıp. Çok kaliteli bir soğutucu. nMberk dedi: Ben de aynı durumdayım hocam bende bir de sıvı soğutma sıkıntısı var sıvı soğutma bulamıyorum beyaz. Gskill 32GB (2x16GB) TRIDENT Z5 SILVER DDR5 6400MHz CL32 1.4V RGB Dual Kit Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Gskill 32GB (2x16GB) TRIDENT Z5 SILVER DDR5 6400MHz CL32 1.4V RGB Dual Kit Ram en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da yeni bunu buldum ama RAM'e 4111TL vermeye içim el verir mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... 4 bine değer ama ben de vermezdim.