Aşırı iyi. Bende siyah RGB'siz olanı var aynı paraya aldım, 32 olarak 2.400'e geldi. Benim RAM'ler 1.3V'ta rahatça 6000 MHz CL36 çalışıyor. Acaba bendekileri satabilir miyim bunu alsam onu düşünüyorum. Kasam full beyaz ve RGB.2'li RGB olmayan modül de var İncehesap'ta, onda da tanesi 1300e geliyor ama bu daha güzel gibi.
Aşırı iyi. Bende siyah RGB'siz olanı var aynı paraya aldım, 32 olarak 2.400'e geldi. Benim RAM'ler 1.3V'ta rahatça 6000 MHz CL36 çalışıyor. Acaba bendekileri satabilir miyim bunu alsam onu düşünüyorum. Kasam Full beyaz ve RGB.
O kadar bütçem çıkmıyor maalesef hocamPerformans olarak bir fark olacağını sanmam, satmak mantıklı değil de anakartta slot varsa 64 GB yapabilirsiniz. 1siyah 1 beyaz dizerseniz fazla göze çarpmaz
O kadar bütçem çıkmıyor maalesef hocamBiliyorum amaç performanstan ziyade estetik zaten Onu da 6000 CL36 çalıştırabilmem muhtemel. 
Kasam Full beyaz ve RGB olduğu için dedim, satılmaz mı diyorsunuz bendeki siyahlar
Mantıklı ama bu kez de OC almayabilirler. Ya da belki maddi durum ileride elverir dediğiniz gibi hiç satmam, siyah beyaz kalır öyleSatılır da, yani elinizde kalabilir. DDR5 RAM'lerin fiyatı biraz dengesiz olduğu için 2. Elde düzgün fiyata satamsyabilirsiniz. Uzun vadede satılır diyorsanız bunları alıp 64 olarak kullanın, satılınca sistemden direkt çıkartıp kargolarsınız.
Mantıklı ama bu kez de OC almayabilirler. Ya da belki maddi durum ileride elverir dediğiniz gibi hiç satmam, siyah beyaz kalır öyle
@Barisdkmn aldım vallahi hocam sağ olun. 1 tanesini Bonus kampanyasıyla, bir tanesini Nays ile aldım. Eğer bonus yatarsa çok uyguna gelmiş olacak.
Evet hocam, hepsi B-Die zaten aşırı farketmeyecektir. Önce beyazları takıp bir bakarım potansiyeline, sonrasında benzer ise siyahları da takıp hepsini aynı değerde çalıştırmayı denerim. Tabi mutlaka atarın aksilik olmazsa. Çok sağolun, ilk kendi RAM'lerimi alırken bunu bekledim ama stoğa düşmemişti, en son onu almıştım. Bonus da yatarsa sayenizde cebimden para çıkmadan bunlara geçmiş gibi olacağım ileride siyahları satınca.Hayırlı olsun hocam bayağı uyguna geldi, OC olmasa bile fazla performans kaybı olacağını sanmam. Zaten CL değerleri düşecek MHz azalsa da. RAM'ler çok şık duruyor bu arada gerçekten. Gelince siyah beyaz halini de atarsanız sevinirim.
Satıcı hepsiburada olduğu için iade de sorun çıkarmaz. Baktınız değerler kötü iade edersiniz en kötü.Evet hocam, hepsi B-Die zaten aşırı farketmeyecektir. Önce beyazları takıp bir bakarım potansiyeline, sonrasında benzer ise siyahları da takıp hepsini aynı değerde çalıştırmayı denerim. Tabi mutlaka atarın aksilik olmazsa. Çok sağolun, ilk kendi RAM'lerimi alırken bunu bekledim ama stoğa düşmemişti, en son onu almıştım. Bonus da yatarsa sayenizde cebimden para çıkmadan bunlara geçmiş gibi olacağım ileride siyahları satınca.