altayyılmaz
Femtopat
Daha fazla
Kalite olarak orta segment diyebileceğimiz güzel bir güç kaynağıyla geliyor. Kasa kalitesini çok bilmiyorum fakat alınır. Sığar mı? bilmiyorum.Bu kasa+ güç kaynağı çok uyguna geliyor güç kaynağına iyi diyorlar, aynı modeli kullanan var mı? 330M ekran kartı genişliği kurulu fanlarla 305e düşüyor denmiş 297mm INNO3D 5070 Ti kullanıyorum 7mm artıyor sorun olur mu? Teşekkürler.XPG Valor Mesh Siyah RGB Mid Tower Gaming Kasa
Kullanıcılar ayrıca, PSU örtüsünün altına iki ek depolama sürücüsü eklemek için bir HDD kafesi kurabilir.www.gaming.gen.tr
Bu kasa+ güç kaynağı çok uyguna geliyor güç kaynağına iyi diyorlar, aynı modeli kullanan var mı? 330M ekran kartı genişliği kurulu fanlarla 305e düşüyor denmiş 297mm INNO3D 5070 Ti kullanıyorum 7mm artıyor sorun olur mu? Teşekkürler.XPG Valor Mesh Siyah RGB Mid Tower Gaming Kasa
Kullanıcılar ayrıca, PSU örtüsünün altına iki ek depolama sürücüsü eklemek için bir HDD kafesi kurabilir.www.gaming.gen.tr
Kyber 750 ile geliyor diye biliyorum aşağıda da öyle belirtmişler.İçindeki PSU xpg kyber 750w değil. Muhtemelen C segmente giriyor.
Hayır gelmiyor. O şekilde belirtilmiş fakat o model değil. XPG kyber 750w 2.52 olarak geçiyor.Kyber 750 ile geliyor diye biliyorum aşağıda da öyle belirtmişler.
Nasıl anladınız hocam şöyle yazmışlar sadece: "Ürün XPG 750W 80+ Gold PSU ile birlikte gelmektedir."İçindeki PSU XPG Kyber 750W değil. İçindeki PSU muhtemelen C segmente giriyor.
Geçen konu açıldı hocam. Alan kişi o şekilde olduğunu söyledi.Nasıl anladınız hocam şöyle yazmışlar sadece: "Ürün XPG 750W 80+ Gold PSU ile birlikte gelmektedir."