F Fatih A Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.341 Çözümler 5 15 Nisan 2021 #21 Capgras dedi: DC hesabınız falan varsa verebilir misiniz eğer bir sıkıntı olursa size yazarımda. Genişletmek için tıkla... DC kullanmıyorum. Zaten özel konuşmak yasak diye biliyorum. Bir sorun yaşarsanız konu açabilirsiniz. Hem daha çok kişi yardımcı olur ve benim bilmediğim konularda size daha iyi yardım ederler.
Capgras dedi: DC hesabınız falan varsa verebilir misiniz eğer bir sıkıntı olursa size yazarımda. Genişletmek için tıkla... DC kullanmıyorum. Zaten özel konuşmak yasak diye biliyorum. Bir sorun yaşarsanız konu açabilirsiniz. Hem daha çok kişi yardımcı olur ve benim bilmediğim konularda size daha iyi yardım ederler.
Capgras Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #22 XPG Pylon 550W 497 liraya geliyor birkaç kupon ile. Sizce şimdik alayım mı yoksa birkaç hafta daha bekleyeyim mi?
XPG Pylon 550W 497 liraya geliyor birkaç kupon ile. Sizce şimdik alayım mı yoksa birkaç hafta daha bekleyeyim mi?
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #23 Alınır.
Capgras Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #24 Rivadex dedi: Alınır. Genişletmek için tıkla... 497 liraya alınır mı 450'e düşmüş birkaç hafta önce falan.
Rivadex dedi: Alınır. Genişletmek için tıkla... 497 liraya alınır mı 450'e düşmüş birkaç hafta önce falan.
SON FX BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 2.263 Çözümler 3 Yer NewYork/United/Scs 18 Nisan 2021 #25 Fiyatının en iyisi, o fiyata daha iyisini bulamazsınız.
Capgras Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #26 SON FX BÜKÜCÜ dedi: Fiyatının en iyisi, o fiyata daha iyisini bulamazsınız. Genişletmek için tıkla... Yarın almayı düşünüyorum. Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11 Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Bu satıcı güvenilir midir?
SON FX BÜKÜCÜ dedi: Fiyatının en iyisi, o fiyata daha iyisini bulamazsınız. Genişletmek için tıkla... Yarın almayı düşünüyorum. Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11 Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Bu satıcı güvenilir midir?
Liutenant Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 4.087 Makaleler 2 Çözümler 14 Yer Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek System Admin 18 Nisan 2021 #27 Capgras dedi: Yarın almayı düşünüyorum. Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11 Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Bu satıcı güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... XPG Pylon 550W Power 80+ Bronz Power Supply PYLON 550W POWER 80+ BRONZ www.mediamarkt.com.tr XPG Pylon 550W 80+ Bronz Güç Kaynağı PYLON550B-BKCEU | Adeks Store www.adeksstore.com Daha güvenilirleri var ama bir sorun çıkacağını zannetmiyorum.
Capgras dedi: Yarın almayı düşünüyorum. Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11 Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Bu satıcı güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... XPG Pylon 550W Power 80+ Bronz Power Supply PYLON 550W POWER 80+ BRONZ www.mediamarkt.com.tr XPG Pylon 550W 80+ Bronz Güç Kaynağı PYLON550B-BKCEU | Adeks Store www.adeksstore.com Daha güvenilirleri var ama bir sorun çıkacağını zannetmiyorum.
Mehmet A Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #28 Almanı tavsiye ederim. Kaliteli bir PSU. Fiyatını hak ediyor.
Ice Tea Seftali Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 2.037 Çözümler 2 18 Nisan 2021 #29 Tek olumsuz yanı cw ihtimali hayırlı olsun.
Capgras Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #30 Ice Tea Seftali dedi: Tek olumsuz yanı cw ihtimali hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Cw gram umrumda değil ben 6 ay şu sesi çekmiş insanım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Not: Video bana ait değil.
Ice Tea Seftali dedi: Tek olumsuz yanı cw ihtimali hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Cw gram umrumda değil ben 6 ay şu sesi çekmiş insanım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Not: Video bana ait değil.