Yigitcannm Hectopat Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 310 10 Ocak 2023 #21 Liutenant dedi: İleride upgrade düşünüyorsanız PSU'ya bir daha para vermemek için C650 veya C750 alabilirsiniz. Eğer şu an fazladan para vermek istemiyorsanız Pylon yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Sharkhoon cool zero mu nzxtmi ikside iyi ama bilemedim heralde sharkhoon 750w alcam
Liutenant dedi: İleride upgrade düşünüyorsanız PSU'ya bir daha para vermemek için C650 veya C750 alabilirsiniz. Eğer şu an fazladan para vermek istemiyorsanız Pylon yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Sharkhoon cool zero mu nzxtmi ikside iyi ama bilemedim heralde sharkhoon 750w alcam
Liutenant Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 4.087 Makaleler 2 Çözümler 14 Yer Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek System Admin 10 Ocak 2023 #22 Yigitcannm dedi: Sharkhoon cool zero mu nzxtmi ikside iyi ama bilemedim heralde sharkhoon 750w alcam Genişletmek için tıkla... Bütçeniz nedir? Sharkoon'dan daha iyi markalar var.
Yigitcannm dedi: Sharkhoon cool zero mu nzxtmi ikside iyi ama bilemedim heralde sharkhoon 750w alcam Genişletmek için tıkla... Bütçeniz nedir? Sharkoon'dan daha iyi markalar var.
Yigitcannm Hectopat Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 310 10 Ocak 2023 #23 Liutenant dedi: Bütçeniz nedir? Sharkoon'dan daha iyi markalar var. Genişletmek için tıkla... Hepsiburadadan almayı düşünüyorum iadem var direk sipariş geçmek istiyorum 1900 civarı
Liutenant dedi: Bütçeniz nedir? Sharkoon'dan daha iyi markalar var. Genişletmek için tıkla... Hepsiburadadan almayı düşünüyorum iadem var direk sipariş geçmek istiyorum 1900 civarı
Liutenant Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 4.087 Makaleler 2 Çözümler 14 Yer Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek System Admin 10 Ocak 2023 #24 Yigitcannm dedi: Hepsiburadadan almayı düşünüyorum iadem var direk sipariş geçmek istiyorum 1900 civarı Genişletmek için tıkla... O zaman C650 öneririm.
Yigitcannm dedi: Hepsiburadadan almayı düşünüyorum iadem var direk sipariş geçmek istiyorum 1900 civarı Genişletmek için tıkla... O zaman C650 öneririm.