XPG Pylon 650W 80+ Bronz PSU alınır mı?

Yeni bir kasa da almayı düşündüm kasayla birlikte olursa 1500 lira civarı güzel olur. Havalandırması iyi olmalı kasamın durduğu yer çok açık bir yer değil

@Kahraman67

1500 TL bütçeye çok kaliteli bir şey denk getirebileceğini zannetmiyorum ama bulabilirsen ikinci elden 500-600 TL bütçeye Dark Guardian Pro ve sıfır High Power Performance GD 600 kombosu yapabilirsin.

@Kahraman67

1500 TL bütçeye çok kaliteli bir şey denk getirebileceğini zannetmiyorum ama bulabilirsen ikinci elden 500-600 TL bütçeye Dark Guardian Pro ve sıfır High Power Performance GD 600 kombosu yapabilirsin.
2. El parça alma taraftarı değilim siz kaliteli olan düşük fiyatlı kasalardan önerebilir misiniz?

@Kahraman67

Velar disinda cok alinabilecek kasa kalmamis.

Bütçeye sadık kalacaksan Performance GD yerine FSP HV PRO 550 alabilirsin. Ama sistemini öğrenmek daha iyi olur tabii, yazar mısın?

Bu iki parçayı alabilirim psu 600w gayet yeteceğini düşünüyorum ama içimden bir yer 750w al diyor 650w lık seçeneği olmadığı için

Bu iki parçayı alabilirim PSU 600W gayet yeteceğini düşünüyorum ama içimden bir yer 750W al diyor 650W'lık seçeneği olmadığı için.

Sisteminizi yazabilir misiniz, orta segmenet bir sisteme bile rahatlıkla yetiyor 550watt genelde, 750 watt gereksiz kalabilir belki biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…