Highward Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 144 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #11 Aezakmi4 dedi: Hocam bende aldım zamlanmadan daha sistemi kuramadım ekran kartı, işlemci, ram, ssd kaldı hocam. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun kardeşim. Güle güle kullanırsın umarım.
Aezakmi4 dedi: Hocam bende aldım zamlanmadan daha sistemi kuramadım ekran kartı, işlemci, ram, ssd kaldı hocam. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun kardeşim. Güle güle kullanırsın umarım.
Xenithral Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 1.221 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Ryzen 5 5600 4.65GHz PBO MOBO: ASUS B450M DRAGON GPU: PALIT RTX 3060 DISPLAY: AOC 25G3ZM 240Hz 0.5Ms AH-VA Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #12 Kullanıyorum, oldukça kaliteli bir model. Sorun çıkartmaz.
A APlusMath Decapat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 1.133 9 Şubat 2021 #13 Rambo Okan Güler dedi: İyi bir PSU, sıkıntı çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... Bu PSU 3060 Ti & 5600X ile rahat çalışır mı?
Rambo Okan Güler dedi: İyi bir PSU, sıkıntı çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... Bu PSU 3060 Ti & 5600X ile rahat çalışır mı?
PashaReyiz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 3.664 Makaleler 2 Çözümler 19 Yer Dünyanın diğer ucu Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #14 Element serisinden iyi performance GD den kötü ancak fiyat olarak düşünüldüğünde tam bir F/P ürünü.
S Sir_Gabriel Femtopat Katılım 30 Eylül 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2024 #15 Highward dedi: Valla gayet memnunum. Ses sıfır. Kalitesi zaten ortada. En azından kafam çok rahat.Tavsiyemdir. Genişletmek için tıkla... xpg pylon 650 watt bronze bende de var, ancak fan bazen dönüyor bazen dönmüyor. Sizde de durum aynı mı? akıllı fan özelliği mi var acaba?
Highward dedi: Valla gayet memnunum. Ses sıfır. Kalitesi zaten ortada. En azından kafam çok rahat.Tavsiyemdir. Genişletmek için tıkla... xpg pylon 650 watt bronze bende de var, ancak fan bazen dönüyor bazen dönmüyor. Sizde de durum aynı mı? akıllı fan özelliği mi var acaba?
PashaReyiz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 3.664 Makaleler 2 Çözümler 19 Yer Dünyanın diğer ucu Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #16 Sir_Gabriel dedi: XPG Pylon 650 watt Bronze bende de var, ancak fan bazen dönüyor bazen dönmüyor. Sizde de durum aynı mı? Akıllı fan özelliği mi var acaba? Genişletmek için tıkla... Belirli bir sıcaklığın altında dönmüyor kullanım kılavuzunda var.
Sir_Gabriel dedi: XPG Pylon 650 watt Bronze bende de var, ancak fan bazen dönüyor bazen dönmüyor. Sizde de durum aynı mı? Akıllı fan özelliği mi var acaba? Genişletmek için tıkla... Belirli bir sıcaklığın altında dönmüyor kullanım kılavuzunda var.
S Sir_Gabriel Femtopat Katılım 30 Eylül 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #17 PashaReyiz dedi: Belirli bir sıcaklığın altında dönmüyor kullanım kılavuzunda var. Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim ne zamandır kullanıyorsunuz, bir sorun cikarmadı degil mi?
PashaReyiz dedi: Belirli bir sıcaklığın altında dönmüyor kullanım kılavuzunda var. Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim ne zamandır kullanıyorsunuz, bir sorun cikarmadı degil mi?