HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #21 Sadece güç kaynağı alacaksanız bütçenize uymuş oluyor. Cooler Master MWE Bronze da bakabilirsiniz.
Miliq Kilopat Katılım 20 Şubat 2019 Mesajlar 447 31 Ocak 2021 #22 HABAR dedi: Sadece güç kaynağı alacaksanız bütçenize uymuş oluyor. Cooler Master MWE Bronze da bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Eğer dış kasa ileride bir sorun çıkartmayacaksa olur, fanlar bozulursa yeni takabilirim diye düşünüyorum. Miliq dedi: Eğer dış kasa ileride bir sorun çıkartmayacaksa olur, fanlar bozulursa yeni takabilirim diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ha birde sıvı soğutucu lazım olacak ileride. Miliq dedi: Eğer dış kasa ileride bir sorun çıkartmayacaksa olur, fanlar bozulursa yeni takabilirim diye düşünüyorum. Ha birde sıvı soğutucu lazım olacak ileride. Genişletmek için tıkla... Şimdi mantıklı geldi de neden dış kasayı değiştiriyorum ki? Fanlar dışında kasada etkili olan ne var? Bozulursa değiştiririm.
HABAR dedi: Sadece güç kaynağı alacaksanız bütçenize uymuş oluyor. Cooler Master MWE Bronze da bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Eğer dış kasa ileride bir sorun çıkartmayacaksa olur, fanlar bozulursa yeni takabilirim diye düşünüyorum. Miliq dedi: Eğer dış kasa ileride bir sorun çıkartmayacaksa olur, fanlar bozulursa yeni takabilirim diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ha birde sıvı soğutucu lazım olacak ileride. Miliq dedi: Eğer dış kasa ileride bir sorun çıkartmayacaksa olur, fanlar bozulursa yeni takabilirim diye düşünüyorum. Ha birde sıvı soğutucu lazım olacak ileride. Genişletmek için tıkla... Şimdi mantıklı geldi de neden dış kasayı değiştiriyorum ki? Fanlar dışında kasada etkili olan ne var? Bozulursa değiştiririm.