Çözüldü XPG Pylon 650W güç kaynağındaki tüm kablolar kullanılıyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ayberk Bozkurt

Hectopat
Daha fazla  
XPG Pylon 650W güç kaynağına sahibim. İçinden hayvan gibi kablolar çıktı. Kasam da Dark Guardian. Ben bu kabloları nasıl ayırmalıyım, nereden geçirmeliyim?

Çözüm
Aşağıya hepsini yazıyorum, ihtiyacın olanları bağlarsın.

24 pin güç kablosu. Anakarta bağlanır. Zaten 1 tane olur, karıştırma gibi bir ihtimalin yok.

4+4 CPU güç beslemesi. Adı üstünde, CPU'ya güç verir. Çoğu anakartta sol üst köşede yer alır.

4+4 şeklindedir, karıştırmayın. Soldaki gibi birleştirilebiliyor.

Bu da 6+2 GPU güç beslemesi. Ekran kartına takılır. 6+2 şeklindedir. +2'lik kısım birleştirilebiliyor.

Bu da Molex.

Eski bir bağlantı tipidir. Güncel sistemlerde sadece bazı kasa fanlarında ihtiyaç olur. Ara ara ARGB kontrolcülerde veya fan kontrolcülerde de gerektiği durumlar oluyor.

Bu da SATA güç girişi. HDD, SSD, ARGB kontrolcü, PWM kontrolcü gibi ürünleri bu bağlantı tipiyle bağlarsın. DVD ROM'lar da gücünü SATA güç girişinden alır genellikle.
Aşağıya hepsini yazıyorum, ihtiyacın olanları bağlarsın.

24 pin güç kablosu. Anakarta bağlanır. Zaten 1 tane olur, karıştırma gibi bir ihtimalin yok.

4+4 CPU güç beslemesi. Adı üstünde, CPU'ya güç verir. Çoğu anakartta sol üst köşede yer alır.

4+4 şeklindedir, karıştırmayın. Soldaki gibi birleştirilebiliyor.

Bu da 6+2 GPU güç beslemesi. Ekran kartına takılır. 6+2 şeklindedir. +2'lik kısım birleştirilebiliyor.

Bu da Molex.

Eski bir bağlantı tipidir. Güncel sistemlerde sadece bazı kasa fanlarında ihtiyaç olur. Ara ara ARGB kontrolcülerde veya fan kontrolcülerde de gerektiği durumlar oluyor.

Bu da SATA güç girişi. HDD, SSD, ARGB kontrolcü, PWM kontrolcü gibi ürünleri bu bağlantı tipiyle bağlarsın. DVD ROM'lar da gücünü SATA güç girişinden alır genellikle.

Çözüm
Çok sağ ol.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…