N neviditelny Femtopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar PSU'lardan fazla anlamıyorum, daha önceden bir PSU gözüme kestirmiştim. High Power Performance Gold GD HP1-J600GD-F12S 600 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu linkteki PSU'yu almayı planlıyordum. 702 TL ama sonra bir başka tavsiye gördüm. O da şu PSU Adata XPG PYLON650B-BKCEU 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe. İkisi arasında çok büyük fark var mı? Varsa nelerdir? Belirli bir bütçem yok ama ucuz olanını ve aynı zamanda kaliteli olanını arıyorum. Siz hangisini tavsiye edersiniz? Şu an için ucuz olanı almak istiyorum, 150TL cebimde kalır. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Şubat 2021
Arkadaşlar PSU'lardan fazla anlamıyorum, daha önceden bir PSU gözüme kestirmiştim. High Power Performance Gold GD HP1-J600GD-F12S 600 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu linkteki PSU'yu almayı planlıyordum. 702 TL ama sonra bir başka tavsiye gördüm. O da şu PSU Adata XPG PYLON650B-BKCEU 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe. İkisi arasında çok büyük fark var mı? Varsa nelerdir? Belirli bir bütçem yok ama ucuz olanını ve aynı zamanda kaliteli olanını arıyorum. Siz hangisini tavsiye edersiniz? Şu an için ucuz olanı almak istiyorum, 150TL cebimde kalır.
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #2 Hangi sistemde kullanacaksınız? Performance GD iyidir ama sisteme de bağlı olarak Pylon 650W alınıp geçilebilir. Burada daha ucuz ayrıca; XPG PYLON 650W 80+ Bronz Güç Kaynağı PYLON650B-BKCEU | Adeks Store www.adeksstore.com
Hangi sistemde kullanacaksınız? Performance GD iyidir ama sisteme de bağlı olarak Pylon 650W alınıp geçilebilir. Burada daha ucuz ayrıca; XPG PYLON 650W 80+ Bronz Güç Kaynağı PYLON650B-BKCEU | Adeks Store www.adeksstore.com
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 20 Şubat 2021 #3 İkisi de kaliteli ve iyi güç kaynakları. Gold GD'nin fiyatı eskiden daha uygundu şimdi pek fiyatını haketmiyor. Aradaki farka değeceğini düşünmüyorum.
İkisi de kaliteli ve iyi güç kaynakları. Gold GD'nin fiyatı eskiden daha uygundu şimdi pek fiyatını haketmiyor. Aradaki farka değeceğini düşünmüyorum.
Grkn00 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 1.744 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #4 Gold GD gerçekten fiyat olarak avantajını kaybetti. Bence bu ikisi arasından XPG alınabilir.
N neviditelny Femtopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #5 Rambo Okan Güler dedi: Hangi sistemde kullanacaksınız? Performance GD iyidir ama sisteme de bağlı olarak Pylon 650W alınıp geçilebilir. Burada daha ucuz ayrıca; XPG PYLON 650W 80+ Bronz Güç Kaynağı PYLON650B-BKCEU | Adeks Store www.adeksstore.com Genişletmek için tıkla... işlemci olarak : AMD Ryzen 5 3600X Altı Çekirdek 3.80 GHz Kutulu İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe anakart olarak : MSI B450M PRO-VDH MAX AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe ekran kartı şimdilik idare etmesi için : MSI GT 1030 2G LP OC 64 Bit GDDR5 2 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe kasa : Corsair 275R Airflow Beyaz CC-9011182-WW Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Rambo Okan Güler dedi: Hangi sistemde kullanacaksınız? Performance GD iyidir ama sisteme de bağlı olarak Pylon 650W alınıp geçilebilir. Burada daha ucuz ayrıca; XPG PYLON 650W 80+ Bronz Güç Kaynağı PYLON650B-BKCEU | Adeks Store www.adeksstore.com Genişletmek için tıkla... işlemci olarak : AMD Ryzen 5 3600X Altı Çekirdek 3.80 GHz Kutulu İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe anakart olarak : MSI B450M PRO-VDH MAX AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe ekran kartı şimdilik idare etmesi için : MSI GT 1030 2G LP OC 64 Bit GDDR5 2 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe kasa : Corsair 275R Airflow Beyaz CC-9011182-WW Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #6 @neviditelny Ekran kartı olarak ne alacaksınız bilmiyorum ama Pylon 650W alın geçin derim.