En ucuz NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.398,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Corsair CX Series CX750 CP-9020279-EU 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair CX Series CX750 CP-9020279-EU 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.415,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Gigabyte 750W P750GM 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Alınır. C-tier'in en iyisidir(gold notu var, b-tier kabul ediliyor bir çok kaynakta), Cybenetics silver ve A sertifikaları vardır. Kendi fiyatına yakın olup, o PSU'dan daha iyisini görmedim. High power performance GD hariç.
Gamer nexus testlerinde patlayan kronik sorunlu bir model hocam. Attığınız hiçbir PSU Xpg'den iyi değil. High power performance GD 3 bin 98 lira Teknobiyotik'te. Arkadaş alabilirim derse onu alsın, yoksa XPG devam.
undefined High Power 700W 80+ GOLD 12cm Fanlı Güç Kaynağı (HP1-J700GD-F12S) ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla undefined High Power 700W 80+ GOLD 12cm Fanlı Güç Kaynağı (HP1-J700GD-F12S) fırsatlarını kaçırma.
undefined High Power 700W 80+ GOLD 12cm Fanlı Güç Kaynağı (HP1-J700GD-F12S) ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla undefined High Power 700W 80+ GOLD 12cm Fanlı Güç Kaynağı (HP1-J700GD-F12S) fırsatlarını kaçırma.
XPG ana kapasitör japon, yan kapasitörler tayvan ve 8 korumalı. NZXT ve Corsair Tavyan çin karışık ve 6 koruma. O yüzden XPG dedim, nedenini de yazmış olayım. High power dediğim modeli alamazsanız XPG alabilirsiniz. Gigabyte'in üstteki modeli geri çağrıldı, elde kalanları eritiyorlar. Arkadaşlardan öneri varsa buyursunlar tabi, bildiklerimi söylüyorum.
XPG ana kapasitör japon, yan kapasitörler tayvan ve 8 korumalı. NZXT ve Corsair Tavyan çin karışık ve 6 koruma. O yüzden XPG dedim, nedenini de yazmış olayım. High power dediğim modeli alamazsanız XPG alabilirsiniz. Gigabyte'in üstteki modeli geri çağrıldı, elde kalanları eritiyorlar. Arkadaşlardan öneri varsa buyursunlar tabi, bildiklerimi söylüyorum.
Teşekkür ederim. Ben de baya bir araştırdım ve en son XPG kaldı mantıklı olan. 1 yıl önce de başka bir arkadaşım almıştı 650W olan modelini, o yüzden de aklımdaydı zaten.
Teşekkür ederim. Ben de baya bir araştırdım ve en son XPG kaldı mantıklı olan. 1 yıl önce de başka bir arkadaşım almıştı 650W olan modelini, o yüzden de aklımdaydı zaten.
Rica ederim, 550w olanı bir sisteme 750w olanı da bir başka sisteme biz de kullandık. Birisi 2 yıl diğeri 1 yıldır misler gibi çalışıyor. Başka modele karar vermezseniz XPG'den yana şüpheniz olmasın. Zaten Adata'da güveniyor ki garantisini 3 yıldan 5 yıla uzattı pylon modellerin.
Corsair CX 750 siyah etiketin iç yapı bilgilerine nereden ulaştınız? Bir önceki gri etiketli olan dediğiniz şekilde değildi bu arada ve Pylon ile yarışabilecek bir modeldi.
Bu halledileli çok oldu. Ayrıca P750GM bazı test verilerinde (misal hold up süresi ve geçici yanıt performansı) Pylon 750W modelinden daha iyi performans veriyor.
Pylon 750W güzel model de 2900 TL verilir mi? Emin değilim. Biraz uygundan halletme adına şu bile tercih edilebilir.
En ucuz High Power Elite HP1-N750BR-E12S 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Elite HP1-N750BR-E12S 750 W Power Supply özelliklerini incele, 1.967,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!