XPG Pylon 750W Power Supply alınır mı?

Teşekkür ederim MSI alacağım büyük ihtimal.

MSI sevdana hayran kaldım dostum. Her markanın iyi ürünleride var kötü ürünleride var. Mesela DeepCool PQ serisi güç kaynakları A tier seviyesinde, PF serisi ise E tier seviyesinde. Arada uçurum var. MSI diye üst kalite olacağını düşünüyorsan yanlış düşünüyorsun. Yine de daha fazla para vererek kötüsünü almak istiyorsan seni tutan yok.

Hocam sabahtan beri araştırıyorum kafam yandı hangisini alacağım diye çünkü eğer bir sorun çıkarsa acayip sıkıntı olacak o yüzden.

Hocam sabahtan beri araştırıyorum kafam yandı hangisini alacağım diye çünkü eğer bir sorun çıkarsa acayip sıkıntı olacak o yüzden.

3 üründe sıkıntı yapmayacak. 4070 Super için 550W kaliteli güç kaynağı bile yeterli gelir. O konuda sorun olmaz. MSI için bn serisi giriş seviye kalıyor. Agl en az öneririm. Onların da fiyatı uçuk.

İlla marka takıntın varsa şunu al.
400 TL farkla bu var bir de.

3 üründe sıkıntı yapmayacak. 4070 Super için 550W kaliteli güç kaynağı bile yeterli gelir. O konuda sorun olmaz. MSI için bn serisi giriş seviye kalıyor. Agl en az öneririm. Onların da fiyatı uçuk.

Yok zaten agl alacağım alirsam ama sorun çıkartmaz değil mi?

MSI MPG A750GF 750W 80 Plus Gold büyük ihtimal alacağım.

5K fiyatı var onun. Corsair düşünmez misin?

4K oda 1K fark var aynı özellikler var ama işte güvenilr bir site lazım almam için.

MSI'a ne kadar vereceksin?

Şöyle söyleyeyim Gamepower'i iade ettikten sonra 3K vereceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…