XPG Pylon 750W Power Supply alınır mı?

4K oda 1K fark var aynı özellikler var ama işte güvenilr bir site lazım almam için.
Sinerji güvenilir. Satış sonrası desteği soruyorsan hepsi aynı. Bir tek amazon aralarından sıyrılır.

Sinerji güvenilir. Satış sonrası desteği soruyorsan hepsi aynı. Bir tek Amazon aralarından sıyrılır.

Anladım Corsair de mantıklı geliyor ama testlerde nedense düşük kalmış PC hocası kanalından baktım.

Anladım Corsair de mantıklı geliyor ama testlerde nedense düşük kalmış PC hocası kanalından baktım.

Hacı sen MSI al en iyisi. 5 bin TL ben bayılmayacağım ne de olsa. Para senin. Bu güç kaynaklarının hiç biri üzmez istediğini alabilirsin.

Hacı sen MSI al en iyisi. 5 bin TL ben bayılmayacağım ne de olsa. Para senin. Bu güç kaynaklarının hiçbiri üzmez istediğini alabilirsin.

Neyse seninde başını ağrıttım ben bakarım hangisi uygun olursa alırım sağ ol yardımın için.

Dostum aynı işlemci var bende benim ekran kartı 7700xt bende pylon siparişi verdim bendekide c4 denilen powerboost750 var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…