bluerr Hectopat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 9.630 Makaleler 8 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #31 keremylm0z dedi: 4K oda 1K fark var aynı özellikler var ama işte güvenilr bir site lazım almam için. Genişletmek için tıkla... Sinerji güvenilir. Satış sonrası desteği soruyorsan hepsi aynı. Bir tek amazon aralarından sıyrılır.
keremylm0z dedi: 4K oda 1K fark var aynı özellikler var ama işte güvenilr bir site lazım almam için. Genişletmek için tıkla... Sinerji güvenilir. Satış sonrası desteği soruyorsan hepsi aynı. Bir tek amazon aralarından sıyrılır.
keremylm0z Femtopat Katılım 24 Ekim 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #32 bluerr dedi: Sinerji güvenilir. Satış sonrası desteği soruyorsan hepsi aynı. Bir tek Amazon aralarından sıyrılır. Genişletmek için tıkla... Anladım Corsair de mantıklı geliyor ama testlerde nedense düşük kalmış PC hocası kanalından baktım.
bluerr dedi: Sinerji güvenilir. Satış sonrası desteği soruyorsan hepsi aynı. Bir tek Amazon aralarından sıyrılır. Genişletmek için tıkla... Anladım Corsair de mantıklı geliyor ama testlerde nedense düşük kalmış PC hocası kanalından baktım.
bluerr Hectopat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 9.630 Makaleler 8 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #33 keremylm0z dedi: Anladım Corsair de mantıklı geliyor ama testlerde nedense düşük kalmış PC hocası kanalından baktım. Genişletmek için tıkla... Hacı sen MSI al en iyisi. 5 bin TL ben bayılmayacağım ne de olsa. Para senin. Bu güç kaynaklarının hiç biri üzmez istediğini alabilirsin.
keremylm0z dedi: Anladım Corsair de mantıklı geliyor ama testlerde nedense düşük kalmış PC hocası kanalından baktım. Genişletmek için tıkla... Hacı sen MSI al en iyisi. 5 bin TL ben bayılmayacağım ne de olsa. Para senin. Bu güç kaynaklarının hiç biri üzmez istediğini alabilirsin.
keremylm0z Femtopat Katılım 24 Ekim 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #34 bluerr dedi: Hacı sen MSI al en iyisi. 5 bin TL ben bayılmayacağım ne de olsa. Para senin. Bu güç kaynaklarının hiçbiri üzmez istediğini alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Neyse seninde başını ağrıttım ben bakarım hangisi uygun olursa alırım sağ ol yardımın için.
bluerr dedi: Hacı sen MSI al en iyisi. 5 bin TL ben bayılmayacağım ne de olsa. Para senin. Bu güç kaynaklarının hiçbiri üzmez istediğini alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Neyse seninde başını ağrıttım ben bakarım hangisi uygun olursa alırım sağ ol yardımın için.
D degerB Femtopat Katılım 27 Ekim 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #35 Dostum aynı işlemci var bende benim ekran kartı 7700xt bende pylon siparişi verdim bendekide c4 denilen powerboost750 var
Dostum aynı işlemci var bende benim ekran kartı 7700xt bende pylon siparişi verdim bendekide c4 denilen powerboost750 var