XPG RAM ile Corsair RAM uyumlu mu?

Makaleler
4
Son düzenleyen: Moderatör:
32 GB ram kesinlikle her işinizi görecektir diye düşünüyorum. Uyumluluk açısından ramin aynısı alınmalı. İşinize karışmak gibi olmasın sakın yanlış anlamayın beni.

iki üründe CL16 değerinde 3000 MHZ ve DDR4 bellekleri ayrıca büyük çaplı ram üreticilerin ramlerinde kullandıkları çipler genelde birbirleriyle uyumlu olarak çalışıyor. Sıkıntı olmaz

Teşekkür ederim bilgiler için, elime ulaştığında sonuçlar hakkında tekrar bilgi vereceğim.
32 GB ram kesinlikle her işinizi görecektir diye düşünüyorum. Uyumluluk açısından ramin aynısı alınmalı. İşinize karışmak gibi olmasın sakın yanlış anlamayın beni.
Amacım sistemi fullemek, her açıdan. İşlemci güzel, ekran kartı, SSD derken 2 3 sene dokunmayacağım bir sistem yaptım, 1 sene boyunca da biraz biraz upgrade ettim. 64 GB' a tamamlamak istiyordum ama, 32 dahi her işe yetebilecekken 48 GB de kalsın istedim açıkcası.

Anlıyorum lakin günümüz oyunlarında bile 16 GB ram yeterli. Sanırım siz ömürlük bir bilgisayar kuruyorsunuz. Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum şahsen. Ama bazen aynı model marka ve özellikleri olan ramler bile stabil çalışmayabiliyor. Aldıktan sonra bir test edin. Bir sıkıntı olursa iade konusunda sıkıntı çekmezsiniz hem.

Aida programı ile test edeceğim evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…