XPG RGB SYNC APP Yazılımı hiçbir yerde yok

Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: Ryzen 5 5600 4.65GHz PBO
MOBO: ASUS B450M DRAGON
GPU: PALIT RTX 3060
DISPLAY: AOC 25G3ZM 240Hz 0.5Ms AH-VA
Selamlar, XPG D60G RGB belleğini kullanıyorum. Eskiden XPG'nin sitesinde ürünün yazılımı varsa "indir" kısmında gözüküyordu. Yazılımı artık orada göremiyorum. Ayrıca birkaç hafta önce MSI Mystic Light yazılımı üzerinden belleklerimi kontrol etme imkanım oluyordu. Şu an ise sadece MSI B450 Tomahawk MAX ürünümü kontrol edebiliyorum.

XPG belleklere ne oldu? Uygulama güncellenmesi ile "XPG belleklerin RGB özelliğini kontrol etme" özelliğinin kaldırılması mümkün değil çünkü uygulamaya güncelleme gelmiyor.

Resmi siteden yazılım kaldırılmış, durduk yere MSI'ın programından kontrol edemiyorum. Gerçekten garip bir durum.

Yazılımı bulmama yardım edebilir misiniz?

Hocam bende aynı bellekleri kullanıyorum.
Benim de anakartım görmüyor geceleri ışığı rahatsız ediyor kapatmıyorum bayağı araştırdım ama bulamadım uygulamasını.

Hocam bende aynı bellekleri kullanıyorum.
Benim de anakartım görmüyor geceleri ışığı rahatsız ediyor kapatmıyorum bayağı araştırdım ama bulamadım uygulamasını.
Sitesinden kaldırılmış XPG RGB APP Beta maalesef.

Garip olan şey: Anakart yazılımı ile kontrol ediliyor iken bir anda nasıl oradan gitti?

Benim de önceden görüyordu RGB Fusion takılıyordu silip yeniden yükledim bir daha görmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…