XPG Slingshot çift tıklama ve basılı tutma sorunu

lolplay12123

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, forumda öneri üzerine bu fareyi aldım fakat 2 hafta sonra farenin sol Click'i çift tıklamaya ve basılı tutmaya başladı. Acaba herhangi bir ayardan dolayı vs olabilir mi bu? Yoksa mouse sorunlu mu çıktı? Sorunlu çıktıysa şimdi ne yapmam lazım? XPG sitesinde teknik destek oluşturamıyorum satıcıya mı yazmam lazım?

Aynı sorun bende de var ve sol sağ Click de yapıyor çözüm arıyorum.

Aynı sorun bende de var ve sol sağ Click de yapıyor çözüm arıyorum.

Leş gibi mouse hocam iade edebiliyosanız edin hayatımda kullandığım en kötü mouse bir de burada tavsiye edilmişti G102 bunun 10 katı falan.

Driveri yüklüyse silin ben sildim bir süre sonra çift tıklama sorunu ortadan kalktı.

Hocam driver ile alakalı değil. Belli mekanikte sıkıntı olduğu. Elim bu işlere yatkın olduğundan içini açıp DPI tuşu Click ile sağ ol Click değiştirdim. Düzeldi ama ufak darbede yine yapıyor.

Hocam driver ile alakalı değil. Belli mekanikte sıkıntı olduğu. Elim bu işlere yatkın olduğundan içini açıp DPI tuşu Click ile sağ ol Click değiştirdim. Düzeldi ama ufak darbede yine yapıyor.

Dostum bende driver yüklüydü ben sildim ve şu an ortada sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…