ChuaLity06
Decapat
RAM güzele benziyor fakat satıcı piyasa değerine göre ucuza satıyor. Bütçe sıkıntısı yaşadığım için fiyatı çok cazip geldi, yorumlar da fena değil gibi. Sizce alınır mı?
Fiyat farkını size şöyle göstereyimBütünm markaların 3200mhz cl16 ramleri geçen ay 2000 lirayken bu ay hiçbir yerde o fiyat yok. Ulan 1900e yakalamıştım belki az daha düşer diye bekledim şimdi 2500tl. Bu fiyatlara ben almak için acele etmedim. Siz üçe beşe bakmıyorsanız alınır tabi ki.
Amazonda daha uyguna gördüm sanki bu gün, isterseniz bi kontrol sağlayın.Fiyat farkını size şöyle göstereyim
Eki Görüntüle 2530383
açıkçası ben RAM için 3500 lira bütçe ayırmıştım lakin SSD de alacağım için kısıtlı bir bütçem var
Amazon'da daha uyguna gördüm sanki bugün, isterseniz bir kontrol sağlayın.
RAM güzele benziyor fakat satıcı piyasa değerine göre ucuza satıyor. Bütçe sıkıntısı yaşadığım için fiyatı çok cazip geldi, yorumlar da fena değil gibi. Sizce alınır mı?
Çoktan aldım bile hocamFiyat-performans bellekler hocam kesinlikle üzmez, fiyat olarak da çok iyi kaçırma derim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.