XPG Spectrix S40 SSD alınır mı?

Nicksizsahis

Hectopat
RGB'sinden dolayı bu SSD'yi düşünüyorum alınır mı yoksa başka bildiğiniz RGB sistem var mıdır?

Hocam RGB için bir şey diyemem. Bence bu konuda en iyi Samsung. İmkan varsa Samsung alınmalıdır.

XPG Adata'nın oyuncu ürünleri markasıdır. Güvenilir ve sağlamdır alınır kesinlikle.

Aktif olarak kullanıyorum çok memnunum. RGB Bir kasam yok ama benim bile hoşuma gitti RGB'ye mi çalışsam acaba diye düşünüyorum

Herhangi bir sorun yaşadınız mı ısınma sorunu var diyorlar doğrumudur?
Mesajımda da belirttiğim gibi maksimum 52 dereceyi gördüm o da 4k render aldığım bir zamandı diye hatırlıyorum. Şuan boşta 44 derece mesela. Ben bir eksisini görmedim. 512 gb modelini 550 liraya almıştım iyi ki almışım diyebiliyorum.

Tavsiye etmiyorum. RGB olması bir dezavantaj diyebilirim. Daha fazla ısınmasına neden oluyor ve performans düşüklüğüne sebep oluyor.
Ayrıca çok iyi bir M2 SSD değil. Yazma hızı, okuma hızına kıyasla oldukça düşük. Bununla birlikte IOPS değerleri de aynı şekilde. Bir de çok dolduğu zaman değerler iyice düşmeye başlıyor. Alacaksan Samsung 970 Evo M2 al. Olmadı SATA modeli olan 860 Evo al. Bütçen yetiyorsa Samsung'tan şaşma kısacası.

Kullandığım bir modeldi. Memnun kalmadım ben. Pek çok sorun çıkardı bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…