āshǐdé yuánzhēn Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 1.248 Çözümler 9 8 Ağustos 2020 #11 Ya Samsung, ya Gigabyte, ya da Corsair.
N Nicksizsahis Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 545 Çözümler 1 8 Ağustos 2020 #12 akinbarisabdullah240 dedi: 256 mı 512 mi? Genişletmek için tıkla... 256 āshǐdé yuánzhēn dedi: Ya Samsung, ya Gigabyte, ya da Corsair. Genişletmek için tıkla... Neden ki? Xpg iyi bir marka diye biliyorum. Ramını kullanıyorum sorun yok rgb den dolayı bunu tercih ettim işin açıkcası. f3turan dedi: Alınır. Link? Genişletmek için tıkla... 256 GB lik versiyonu. Yener K. dedi: Hocam RGB için bir şey diyemem. Bence bu konuda en iyi Samsung. İmkan varsa Samsung alınmalıdır. Genişletmek için tıkla... Samsung da Rgb modeli var mıdır? 24Yasindayim dedi: Aktif olarak kullanıyorum çok memnunum. RGB Bir kasam yok ama benim bile hoşuma gitti RGB'ye mi çalışsam acaba diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Performans kaybı var diyorlar aslı varmı? sens4k dedi: Mesajımda da belirttiğim gibi maksimum 52 dereceyi gördüm o da 4k render aldığım bir zamandı diye hatırlıyorum. Şuan boşta 44 derece mesela. Ben bir eksisini görmedim. 512 gb modelini 550 liraya almıştım iyi ki almışım diyebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Şu sebepten sordum performans kaybı var dyiyorlar. Son düzenleme: 8 Ağustos 2020
akinbarisabdullah240 dedi: 256 mı 512 mi? Genişletmek için tıkla... 256 āshǐdé yuánzhēn dedi: Ya Samsung, ya Gigabyte, ya da Corsair. Genişletmek için tıkla... Neden ki? Xpg iyi bir marka diye biliyorum. Ramını kullanıyorum sorun yok rgb den dolayı bunu tercih ettim işin açıkcası. f3turan dedi: Alınır. Link? Genişletmek için tıkla... 256 GB lik versiyonu. Yener K. dedi: Hocam RGB için bir şey diyemem. Bence bu konuda en iyi Samsung. İmkan varsa Samsung alınmalıdır. Genişletmek için tıkla... Samsung da Rgb modeli var mıdır? 24Yasindayim dedi: Aktif olarak kullanıyorum çok memnunum. RGB Bir kasam yok ama benim bile hoşuma gitti RGB'ye mi çalışsam acaba diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Performans kaybı var diyorlar aslı varmı? sens4k dedi: Mesajımda da belirttiğim gibi maksimum 52 dereceyi gördüm o da 4k render aldığım bir zamandı diye hatırlıyorum. Şuan boşta 44 derece mesela. Ben bir eksisini görmedim. 512 gb modelini 550 liraya almıştım iyi ki almışım diyebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Şu sebepten sordum performans kaybı var dyiyorlar.