mustafa doğan Kilopat Katılım 15 Mart 2015 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2019 #1 Prime B450-PLUS anakartım var. SSD alacağım aklımdaki SSD Adata XPG 512 GB SPECTRIX S40G RGB PCI-e Gen3X4 M.2 SSD ama iyi mi değil mi tam bilemiyorum. Sizlerin daha iyi bir önerisi olur belki. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2019
Prime B450-PLUS anakartım var. SSD alacağım aklımdaki SSD Adata XPG 512 GB SPECTRIX S40G RGB PCI-e Gen3X4 M.2 SSD ama iyi mi değil mi tam bilemiyorum. Sizlerin daha iyi bir önerisi olur belki.
Mehmet Ali Kaba Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2016 Mesajlar 1.293 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mimar 31 Ağustos 2019 #2 Fiyatına göre güzel bir ürün gibi duruyor. İleride ben de almayı düsünüyorum.
Hamit Kaya Femtopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Aralık 2020 #3 almayın rgb sine kanıp ben aldım ledleri yüzünden ısınıyor şuandada okuma yazma sorunlarıyla boğuşuyorum güncelleme:doluluk oranını %90dan %72 ye düşürdüm hız oranı tekrar yükseldi max performans alıyorum sözümü geri alıyorum sorun bendeymiş Son düzenleme: 9 Aralık 2020
almayın rgb sine kanıp ben aldım ledleri yüzünden ısınıyor şuandada okuma yazma sorunlarıyla boğuşuyorum güncelleme:doluluk oranını %90dan %72 ye düşürdüm hız oranı tekrar yükseldi max performans alıyorum sözümü geri alıyorum sorun bendeymiş
Kestek0 Decapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 1.823 Çözümler 17 Yer Cinayet Büro 9 Aralık 2020 #4 RGB kapalı kullanacaksanız alabilirsiniz. RGB açık kullanacaksanız da almamalısınız. RGB açınca ısınıyor ve hızları çok etkileniyor.
RGB kapalı kullanacaksanız alabilirsiniz. RGB açık kullanacaksanız da almamalısınız. RGB açınca ısınıyor ve hızları çok etkileniyor.
Hamit Kaya Femtopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Aralık 2020 #5 Kestek0 dedi: RGB kapalı kullanacaksanız alabilirsiniz. RGB açık kullanacaksanız da almamalısınız. RGB açınca ısınıyor ve hızları çok etkileniyor. Genişletmek için tıkla... ama şuan elimde incelediğimde görüyorumki rgb ışıklar gözüksün diye var olan bi plastikten başka bişi yok yani soğutma gibi bir özellik barındırmıyor
Kestek0 dedi: RGB kapalı kullanacaksanız alabilirsiniz. RGB açık kullanacaksanız da almamalısınız. RGB açınca ısınıyor ve hızları çok etkileniyor. Genişletmek için tıkla... ama şuan elimde incelediğimde görüyorumki rgb ışıklar gözüksün diye var olan bi plastikten başka bişi yok yani soğutma gibi bir özellik barındırmıyor
Kestek0 Decapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 1.823 Çözümler 17 Yer Cinayet Büro 9 Aralık 2020 #6 RGB'si olmasa bile diğer ürünlere göre hoş bir görüntü sağlıyor. Bomboş durmasından iyidir.