XPG Summoner adlı bir mekanik klavye aldım ve klavyede 1 tuşa basınca toplamda 6 harf basıyor. Mesela "a" tuşuna basınca "aaaaaa" yazıyor. Bu sadece 1 tuşta değil tüm tuşlarda geçerli. Değişim talebinde bulunacağım ama yine de buraya bir yazayım istedim. Belki sorun farklı bir sebeptendir diye.
Yazılımsal bir sorun olabilir mi? Bi yazılımını kaldırıp tekrar kurun ya da klavyeyi sıfırlamayı deneyin. Bende de var aynı klavye ve öyle bir sıkıntı yaşamadım, cherry mx switchler o açıdan sıkıntısızdır.
Yazılımsal bir sorun olabilir mi? Bir yazılımını kaldırıp tekrar kurun ya da klavyeyi sıfırlamayı deneyin. Bende de var aynı klavye ve öyle bir sıkıntı yaşamadım, Cherry MX Switch'ler o açıdan sıkıntısızdır.