Elektronik XPG Summoner 1399 TL!

Evet geliyor aslında. Sadece ben değil birçok örneği var sorun yaşayanların. Teknoloji şans işidir, 100 kişi sorun yaşamaz ama 1,2 kişi sorun yaşarsa ihtimal her daim var demektir.

Ben bu Summoner'ı aldım fakat 2000 bine ASUS ROG STRIX Scope gördüm sizce siparişi iptal edip ASUS almalı mıyım?

Ben bu Summoner'ı aldım fakat 2000 bine ASUS ROG STRIX Scope gördüm sizce siparişi iptal edip ASUS almalı mıyım?
Bence çok daha kaliteli. Bilek desteği ve multimedya tekerleği yok eksi olarak. Daha mantıklı bir tercih bana kalırsa düşünmedim değil.

Bence çok daha kaliteli. Bilek desteği ve multimedya tekerleği yok eksi olarak. Daha mantıklı bir tercih bana kalırsa düşünmedim değil.

XPG'deki sadece ses tekerleğiymiş sanırım ben komple multi medyası var sandım ama işte diğer yanda ASUS olunca insanın kafası çok karışıyor bir fikir verin bana çok aradayım

XPG'deki sadece ses tekerleğiymiş sanırım ben komple multi medyası var sandım ama işte diğer yanda ASUS olunca insanın kafası çok karışıyor bir fikir verin bana çok aradayım

Ses tekerleği olmasa da olur. Bilek desteği ayrıyeten alınabilir ya da alınmaz size kalmış. Summoner kullanıcısı olarak ASUS olanı tercih ederdim.

Tamam yazılım olarak misafir girersen bir problem yok. Bende 2 klavyesi var ve belirtmişim bende bir problem olmadı diye. Sizde problem olması bir başkasında problem olacağı anlamına da gelmiyor.
Videoyu durdurma, videonun sesini kapatma, bir önce videoya geçme, bir sonraki videoya geçme gibi özellikler var mı hocam xpg summoner da?

Silver daha sessiz ve daha hassas, yanlış tuşa basma ihtimalin yüksek. Red tavsiye ederim. Bunların haricinde Brown daha iyi bana göre.
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…