Hades_Power Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #1 Arakdaşlar merhaba 700-800 TL bütçem var. XPG Summoner almayı düşünüyorum. Black Switch Trendyol'dan şu anda indirimde ama sizce alınır mı ve bana kullananlar artılarını, eksilerini yazarsa çok sevinirim. XPG Summoner5b-bkctr Summoner Oyun Klavyesi | Trendyol Bu da ürünün linki. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ocak 2021
Arakdaşlar merhaba 700-800 TL bütçem var. XPG Summoner almayı düşünüyorum. Black Switch Trendyol'dan şu anda indirimde ama sizce alınır mı ve bana kullananlar artılarını, eksilerini yazarsa çok sevinirim. XPG Summoner5b-bkctr Summoner Oyun Klavyesi | Trendyol Bu da ürünün linki.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 25 Ocak 2021 #2 Blue mu demek istediniz? Bu klavyenin Black Switch versiyonu yok çünkü. Klavyeye gelecek olursak, alınır.
Blue mu demek istediniz? Bu klavyenin Black Switch versiyonu yok çünkü. Klavyeye gelecek olursak, alınır.