- Makaleler
- 42
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
Piyasada en ucuzu 956 TL.
Blue switch için bu kadar para veren çıkar mı, sanmam![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Piyasada en ucuzu 956 TL.
Blue switch için bu kadar para veren çıkar mı, sanmam![]()
Red olanı bunun 2 katı fiyattayken mantıklı bence.Blue switch için bu kadar para veren çıkar mı, sanmam![]()
İlk 3 ay evet, sonra konusunu görürüzBazıları sesli seviyor. Değer.
Red Switch ben almıştım yay sesi yüzünden iade ettimRed olanı bunun 2 katı fiyattayken mantıklı bence.
Seven seviyor hocam sesli. 6 yıl Razer Green Switch kullandım mesela.İlk 3 ay evet, sonra konusunu görürüz![]()
Bu klavyeyi görüp denedin mi bilmiyorum ama olaya sadece switch olarak bakmamak gerek. Klavye oldukça kaliteli, kol desteği de öyle cidden premium bir klavye. Ayrıca benim gibi o sesi seven birisi için hem malzeme kalitesi hem de cherry mx anahtarları olması büyük artı. Gameli mameli markalarin bile klavyelerin fiyatlarını düşününce bu klavye cok alinabilir oluyor. 6 ay civarı oldu kullanıyorum ve cidden çok memnunum. Kesinlikle tavsiye ederim.Blue switch için bu kadar para veren çıkar mı, sanmam![]()
6 ay oldu hala yazarken o sesi duymayi seviyorum. Optik-Mekanik klavyem ve sesi yok gibi ancak ikisi arasında kalınca summoner'le yazmayı seciyorum yani zevk meselesi. Ek olarak sıfır yay sesi. Bazi yorumlarda yay sesinin 1 hafta civari sonra geçtiği yazıyordu belki sen o süreyi beklemeden iade ettin.İlk 3 ay evet, sonra konusunu görürüz
Red Switch ben almıştım yay sesi yüzünden iade ettim![]()
İlk 3 ay evet, sonra konusunu görürüz
Red Switch ben almıştım yay sesi yüzünden iade ettim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.