Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.287 Makaleler 42 Çözümler 274 14 Ekim 2022 #1 XPG Summoner Cherry MX Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5A-BKCTR) www.gaming.gen.tr
XPG Summoner Cherry MX Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5A-BKCTR) www.gaming.gen.tr
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.029 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 14 Ekim 2022 #2 Zaten bu fiyattı tüm hafta. Ama K68 Red bile 1200₺ iken alınabilir diye düşünüyorum.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.287 Makaleler 42 Çözümler 274 14 Ekim 2022 #3 Blue'su da 999. XPG Summoner Cherry MX Blue Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5B-BKCTR) www.gaming.gen.tr
Blue'su da 999. XPG Summoner Cherry MX Blue Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5B-BKCTR) www.gaming.gen.tr
3 393654 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 7.084 Makaleler 1 Çözümler 37 14 Ekim 2022 #4 Para olsa da alsam Var gerçi de babam izin vermez. Para benim param olsa alırdım.
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2022 #5 bados123 dedi: Zaten bu fiyattı tüm hafta. Ama K68 Red bile 1200₺ iken alınabilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bir haftadan daha fazla olmuştur. Fiyatını hayli hayli hakkedecek bir klavye. K68 ile çok yakınlar ama ufak tefek artıları var denebilir. Bu bütçede klavye arayanlar affetmeden kapsın direk.
bados123 dedi: Zaten bu fiyattı tüm hafta. Ama K68 Red bile 1200₺ iken alınabilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bir haftadan daha fazla olmuştur. Fiyatını hayli hayli hakkedecek bir klavye. K68 ile çok yakınlar ama ufak tefek artıları var denebilir. Bu bütçede klavye arayanlar affetmeden kapsın direk.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ekim 2022 #6 Mithat Berhan dedi: XPG Summoner Cherry MX Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5A-BKCTR) www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Aldım fakat yazılımı Rampage'den bile daha kötü, yükleyince klavye çalışmamaya başladı bende değişirler diye geri yolladım.
Mithat Berhan dedi: XPG Summoner Cherry MX Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5A-BKCTR) www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Aldım fakat yazılımı Rampage'den bile daha kötü, yükleyince klavye çalışmamaya başladı bende değişirler diye geri yolladım.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.287 Makaleler 42 Çözümler 274 14 Ekim 2022 #7 @Liberte Sergen yazılımda boş sekme açmanız gerekiyordu, öyle yamzışlardı deneyenler.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ekim 2022 #8 Mithat Berhan dedi: @Liberte Sergen yazılımda boş sekme açmanız gerekiyordu, öyle yamzışlardı deneyenler. Genişletmek için tıkla... Direkt setupu kurduğum an gitti klavye.
Mithat Berhan dedi: @Liberte Sergen yazılımda boş sekme açmanız gerekiyordu, öyle yamzışlardı deneyenler. Genişletmek için tıkla... Direkt setupu kurduğum an gitti klavye.
E ETARSSS Picopat Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 524 Çözümler 1 Yer Kocaeli 14 Ekim 2022 #9 Liberte Sergen dedi: Aldım fakat yazılımı Rampage'den bile daha kötü, yükleyince klavye çalışmamaya başladı bende değişirler diye geri yolladım. Genişletmek için tıkla... Yazılma niye ihtiyaç duydunuz ki?
Liberte Sergen dedi: Aldım fakat yazılımı Rampage'den bile daha kötü, yükleyince klavye çalışmamaya başladı bende değişirler diye geri yolladım. Genişletmek için tıkla... Yazılma niye ihtiyaç duydunuz ki?
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ekim 2022 #10 ETARSSS dedi: Yazılma niye ihtiyaç duydunuz ki? Genişletmek için tıkla... Denemek istedim fakat berbat oldu herşey, illaki çözülecektir sorunum. RGB'ler için.
ETARSSS dedi: Yazılma niye ihtiyaç duydunuz ki? Genişletmek için tıkla... Denemek istedim fakat berbat oldu herşey, illaki çözülecektir sorunum. RGB'ler için.