Tearz
Hectopat

ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası

Bu fiyat bandında K68 ile birlikte başka klavye seçeneği yok. Bende zamanında çok beklemiştim. Alan arkadaşlara hayırlı olsun.Daha önce indirimi olduğunda ben haber geçmiştim, kaliteli klavyedir. Arkadaşıma da o haber ettiğim indirimden aldırdım.
XPG Summoner Cherry MX Red İtopya'da 699 TL!
Akakçe'den baktığımda en ucuz XPG Summoner (Red) 989 TL görünüyor, eğer kaçırdığım bir nokta yok ise şu anda en uygun fiyatlı XPG Summoner (Red) bu. https://www.itopya.com/xpg-summoner-cherry-mx-red-turkce-rgb-mekanik-gaming-klavye/www.technopat.net
Metal kasaların çoğu öyle. Benim CK530 V2 klavye de aynı şekilde ayaklarımla duvara dokunduğum vakit kasaya dokunduğumda elektrik çarpıyor.Sipariş geçicemde mx blue olan modelin altında 2 tane , elektrik kaçırıyor diye yorum gördüm.
Ne düşünüyorsunuz?
Bende almak istiyorum aynı yorumları okudum. Fikri olan var mı?Sipariş geçicemde mx blue olan modelin altında 2 tane , elektrik kaçırıyor diye yorum gördüm.
Ne düşünüyorsunuz?
Elektrik kaçırması mı? Bunu ilk kez sizden duyuyorum. O yazanların büyük ihtimalle evinin topraklamasında sıkıntı vardır.Sipariş geçicemde mx blue olan modelin altında 2 tane , elektrik kaçırıyor diye yorum gördüm.
Ne düşünüyorsunuz?
Ben blue Sw kullandım. 1 yıl önce 600 e almıştım. Aşırı ses çıkarması haricinde (Blue Sw olduğu için) harika bir klavyeydi. Para lazımdı ve çok gürültülüydü diye sattım.Bende almak istiyorum aynı yorumları okudum. Fikri olan var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.