Y yedwave Kilopat Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 591 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #1 'XPG Summoner Cherry MX Red Switch' önerir misiniz? Kronik sorunu falan var mı klavyenin?
AçkapıyıGardiyan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 2.490 Makaleler 1 Çözümler 3 30 Haziran 2023 #2 Blue switchini kullanıyordum Red switchini de aldım. Bir sorunu problemi yok taş gibi klavye.
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #3 Space sesi şık şık yapıyor ve yazılımı çok iyi değil.
MuratTheFounder Hectopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 5.295 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #4 yedwave dedi: 'XPG Summoner Cherry MX Red Switch' önerir misiniz? Kronik sorunu falan var mı klavyenin? Genişletmek için tıkla... Cherry mx red önermiyorum illa alınacaksa silver olabilir. Onun dışında kemove veya dierya alabilirsiniz daha kaliteli.
yedwave dedi: 'XPG Summoner Cherry MX Red Switch' önerir misiniz? Kronik sorunu falan var mı klavyenin? Genişletmek için tıkla... Cherry mx red önermiyorum illa alınacaksa silver olabilir. Onun dışında kemove veya dierya alabilirsiniz daha kaliteli.
Cemil S Hectopat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 16 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #5 MuratTheFounder dedi: Cherry mx red önermiyorum illa alınacaksa silver olabilir. Onun dışında kemove veya dierya alabilirsiniz daha kaliteli. Genişletmek için tıkla... Hocam önermeme sebebiniz nedir? Silver almayı düşünüyorum fakat çok hassas olur diye tedirginim
MuratTheFounder dedi: Cherry mx red önermiyorum illa alınacaksa silver olabilir. Onun dışında kemove veya dierya alabilirsiniz daha kaliteli. Genişletmek için tıkla... Hocam önermeme sebebiniz nedir? Silver almayı düşünüyorum fakat çok hassas olur diye tedirginim
apollonx Hectopat Katılım 18 Nisan 2022 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #6 Yazılımı berbat, onun haricinde gayet güzel bir klavye.
Cemil S Hectopat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 16 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #7 apollonx dedi: Yazılımı berbat, onun haricinde gayet güzel bir klavye. Genişletmek için tıkla... Sizce hangi switch almalıyım
apollonx dedi: Yazılımı berbat, onun haricinde gayet güzel bir klavye. Genişletmek için tıkla... Sizce hangi switch almalıyım
AçkapıyıGardiyan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 2.490 Makaleler 1 Çözümler 3 16 Temmuz 2023 #8 Cemil S dedi: Sizce hangi switch almalıyım Genişletmek için tıkla... Blue bence.
Cemil S Hectopat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 16 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #9 AçkapıyıGardiyan dedi: Blue bence. Genişletmek için tıkla... Red ile Silver arasında kaldım.Blue istemiyorum
AçkapıyıGardiyan dedi: Blue bence. Genişletmek için tıkla... Red ile Silver arasında kaldım.Blue istemiyorum
apollonx Hectopat Katılım 18 Nisan 2022 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #10 Cemil S dedi: Red ile Silver arasında kaldım.Blue istemiyorum Genişletmek için tıkla... Eğer çok fazla oyun oynuyorsan Silver olabilir ama web/word ile oyun dengeli ise red switch. Silver switch çok hassas olduğundan oyun fazla oynamıyorsan sıkıntı yaratabilir. Ben red kullanıyorum ve memnunum.
Cemil S dedi: Red ile Silver arasında kaldım.Blue istemiyorum Genişletmek için tıkla... Eğer çok fazla oyun oynuyorsan Silver olabilir ama web/word ile oyun dengeli ise red switch. Silver switch çok hassas olduğundan oyun fazla oynamıyorsan sıkıntı yaratabilir. Ben red kullanıyorum ve memnunum.