E erdem53426 Hectopat Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 187 13 Temmuz 2023 #1 Kardeşime klavye bakıyordum şöyle bir klavyeye denk geldim XPG Summoner Cherry MX Speed Silver Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5C-BKCTR) - Gaming.Gen.TR Bana aşırı ucuz geldi ama siz de bir bakın isterseniz.
Kardeşime klavye bakıyordum şöyle bir klavyeye denk geldim XPG Summoner Cherry MX Speed Silver Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5C-BKCTR) - Gaming.Gen.TR Bana aşırı ucuz geldi ama siz de bir bakın isterseniz.
MuratTheFounder Hectopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 5.295 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #2 erdem53426 dedi: Kardeşime klavye bakıyordum şöyle bir klavyeye denk geldim XPG Summoner Cherry MX Speed Silver Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5C-BKCTR) - Gaming.Gen.TR Bana aşırı ucuz geldi ama siz de bir bakın isterseniz. Genişletmek için tıkla... %60 olur mu?
erdem53426 dedi: Kardeşime klavye bakıyordum şöyle bir klavyeye denk geldim XPG Summoner Cherry MX Speed Silver Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5C-BKCTR) - Gaming.Gen.TR Bana aşırı ucuz geldi ama siz de bir bakın isterseniz. Genişletmek için tıkla... %60 olur mu?
akınemre Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 331 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #3 MuratTheFounder dedi: %60 olur mu? Genişletmek için tıkla... %60 olan Outemu Switch.
MuratTheFounder Hectopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 5.295 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #4 akınemre dedi: %60 olan Outemu Switch. Genişletmek için tıkla... %60 farklı bir klavye önereceğim XPG önermeyeceğim.
akınemre dedi: %60 olan Outemu Switch. Genişletmek için tıkla... %60 farklı bir klavye önereceğim XPG önermeyeceğim.
E erdem53426 Hectopat Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 187 13 Temmuz 2023 #5 MuratTheFounder dedi: %60 farklı bir klavye önereceğim XPG önermeyeceğim. Genişletmek için tıkla... Olabilir bir atın isterseniz.
MuratTheFounder dedi: %60 farklı bir klavye önereceğim XPG önermeyeceğim. Genişletmek için tıkla... Olabilir bir atın isterseniz.
6 632270 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 1.113 Çözümler 4 13 Temmuz 2023 #6 erdem53426 dedi: Kardeşime klavye bakıyordum şöyle bir klavyeye denk geldim XPG Summoner Cherry MX Speed Silver Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5C-BKCTR) - Gaming.Gen.TR Bana aşırı ucuz geldi ama siz de bir bakın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Zam mı gelmiş geçende 799 TL değil miydi?
erdem53426 dedi: Kardeşime klavye bakıyordum şöyle bir klavyeye denk geldim XPG Summoner Cherry MX Speed Silver Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5C-BKCTR) - Gaming.Gen.TR Bana aşırı ucuz geldi ama siz de bir bakın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Zam mı gelmiş geçende 799 TL değil miydi?
MuratTheFounder Hectopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 5.295 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #7 erdem53426 dedi: Olabilir bir atın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr Kesinlikle öneririm. Huano switch cherryden daha iyi bir switchtir. PBT keycaps ayrıca hot swap.
erdem53426 dedi: Olabilir bir atın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr Kesinlikle öneririm. Huano switch cherryden daha iyi bir switchtir. PBT keycaps ayrıca hot swap.
E erdem53426 Hectopat Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 187 13 Temmuz 2023 #8 MuratTheFounder dedi: Amazon.com.tr Kesinlikle öneririm. Huano Switch Cherry'den daha iyi bir switchtir. PBT keycaps ayrıca hot swap. Genişletmek için tıkla... Blue Switch istemiyorum hocam, red veya brown olabilir.
MuratTheFounder dedi: Amazon.com.tr Kesinlikle öneririm. Huano Switch Cherry'den daha iyi bir switchtir. PBT keycaps ayrıca hot swap. Genişletmek için tıkla... Blue Switch istemiyorum hocam, red veya brown olabilir.
MuratTheFounder Hectopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 5.295 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #9 erdem53426 dedi: Blue Switch istemiyorum hocam, red veya brown olabilir. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr Bunu al hocam. Red huano switch.
erdem53426 dedi: Blue Switch istemiyorum hocam, red veya brown olabilir. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr Bunu al hocam. Red huano switch.
E erdem53426 Hectopat Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 187 13 Temmuz 2023 #10 MuratTheFounder dedi: Amazon.com.tr Bunu al hocam. Red huano switch. Genişletmek için tıkla... Alacağım sanırım bunu hocam.
MuratTheFounder dedi: Amazon.com.tr Bunu al hocam. Red huano switch. Genişletmek için tıkla... Alacağım sanırım bunu hocam.