Ron3x Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2023 #1 1700 TL'ye bu klavye alınır mı? Ya da bu fiyat bandında daha iyi bir seçenek var mıdır? Hassas bir Switch'e sahip olması beni düşündürdü ama diğer özellikleri çok iyi. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2023
1700 TL'ye bu klavye alınır mı? Ya da bu fiyat bandında daha iyi bir seçenek var mıdır? Hassas bir Switch'e sahip olması beni düşündürdü ama diğer özellikleri çok iyi.
Qranger Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2023 #2 1500 TL'ye TKL klavye önerisi Satın mı aldın yoksa aynı sorunları mı yaşıyorsunuz. Satın aldım ve belirttiğim problemlerin bir kısmını yaşıyorum. www.technopat.net bu konuyu oku hocam
1500 TL'ye TKL klavye önerisi Satın mı aldın yoksa aynı sorunları mı yaşıyorsunuz. Satın aldım ve belirttiğim problemlerin bir kısmını yaşıyorum. www.technopat.net bu konuyu oku hocam
Ron3x Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2023 #3 Qranger dedi: 1500 TL'ye TKL klavye önerisi Satın mı aldın yoksa aynı sorunları mı yaşıyorsunuz. Satın aldım ve belirttiğim problemlerin bir kısmını yaşıyorum. www.technopat.net bu konuyu oku hocam Genişletmek için tıkla... Kullananlar ya hiç memnun değil yada çok memnun. Arada kaldım. Bu fiyatlarda Gamepower , Rampage gibi markalar dışında da pek alternatif yok.
Qranger dedi: 1500 TL'ye TKL klavye önerisi Satın mı aldın yoksa aynı sorunları mı yaşıyorsunuz. Satın aldım ve belirttiğim problemlerin bir kısmını yaşıyorum. www.technopat.net bu konuyu oku hocam Genişletmek için tıkla... Kullananlar ya hiç memnun değil yada çok memnun. Arada kaldım. Bu fiyatlarda Gamepower , Rampage gibi markalar dışında da pek alternatif yok.
Qranger Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #4 USB kablosu çok kötü , tepkime performansı ve sağlamlığı fena değil.