Particle Cannon Hectopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 2.649 Çözümler 23 29 Aralık 2023 #11 Ron3x dedi: Aldınız mı hocam klavyeyi? Genişletmek için tıkla... Yok hocam daha almadım.
Ron3x Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2023 #12 Particle Cannon dedi: Yok hocam daha almadım. Genişletmek için tıkla... Bende almayı düşünüyorum ama switchden dolayı 2 kere basma olayı olur mu diye takıldım.
Particle Cannon dedi: Yok hocam daha almadım. Genişletmek için tıkla... Bende almayı düşünüyorum ama switchden dolayı 2 kere basma olayı olur mu diye takıldım.
Particle Cannon Hectopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 2.649 Çözümler 23 29 Aralık 2023 #13 Ron3x dedi: Bende almayı düşünüyorum ama Switch'den dolayı 2 kere basma olayı olur mu diye takıldım. Genişletmek için tıkla... Silver Switch olan değil mi ? XPG ve Gamepower arasından hangisi daha önce indirime girerse ben direkt onu almaya karar verdim.
Ron3x dedi: Bende almayı düşünüyorum ama Switch'den dolayı 2 kere basma olayı olur mu diye takıldım. Genişletmek için tıkla... Silver Switch olan değil mi ? XPG ve Gamepower arasından hangisi daha önce indirime girerse ben direkt onu almaya karar verdim.
Ron3x Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2023 #14 Particle Cannon dedi: Siz hangisini alacaktınız ? XPG ve Gamepower arasından hangisi daha önce indirime girerse ben direkt onu almaya karar verdim. Genişletmek için tıkla... XPG almayı düşünüyorum.
Particle Cannon dedi: Siz hangisini alacaktınız ? XPG ve Gamepower arasından hangisi daha önce indirime girerse ben direkt onu almaya karar verdim. Genişletmek için tıkla... XPG almayı düşünüyorum.
Particle Cannon Hectopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 2.649 Çözümler 23 29 Aralık 2023 #15 Ron3x dedi: XPG almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Söylenene göre Xpg Summoner çok daha iyiymiş. Red Switch olsa daha iyi ama bayağıdır stokta göremedim. Silver Switch için 2 kere basma olayı yaşayan çok kişi varmış ben genelde HaxBall oynuyorum ama indirime girerse Silver da olsa alacağım. Ron3x dedi: Aldınız mı hocam klavyeyi? Genişletmek için tıkla... Klavye Cumartesi günü indirimdeydi sipariş ettim gelmesini bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2024
Ron3x dedi: XPG almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Söylenene göre Xpg Summoner çok daha iyiymiş. Red Switch olsa daha iyi ama bayağıdır stokta göremedim. Silver Switch için 2 kere basma olayı yaşayan çok kişi varmış ben genelde HaxBall oynuyorum ama indirime girerse Silver da olsa alacağım. Ron3x dedi: Aldınız mı hocam klavyeyi? Genişletmek için tıkla... Klavye Cumartesi günü indirimdeydi sipariş ettim gelmesini bekliyorum.