Arkadaşlar klavyeyle ilgili 2 sorun var.
1) Klavyede deli gibi çınlama sesi var.
2) yazılımı berbat. Zar zor ayar yaptım ancak yarım saat sonra kendi kendine tüm tuşlar siyah oluyor. Kabloyu çıkart tak yapmadan da çözemiyorum.
Alalı 2 gün oldu. Değişim talebi edebilir miyim ya da iade edilir mi? 1499 TL'ye Gaming Gen'den aldım. Speed Silver Switch. Bence fiyatı bu ürün için iyi.
Fiyat ürün için iyi. Çınlama sesi o klavyede maalesef mevcut. Özellikle space ve enter tuşları çınlamanın hakkını verir. Yazılımı maalesef rezil durumda. Tavsiyem yazılımı silip klavyeyi direk o şekilde kullanman. Çok daha stabil çalışıyor. Onun haricinde o fiyata güzel klavyedir. Bunları sorun etmiyorsan malzeme kalitesi switch kalitesi olarak o fiyata en güzel alternatiflerden.
Hocam eğer bu ses sizi şimdiden rahatsız etmeye başladıysa bundan 1-2 ay sonrasını düşündüğünüzde tamamen berbat bir hale geleceğini düşünüyorum. Evet ürünün fiyatı ve her şeyi gayet iyi duruyor ama saydığınız o iki önemli eksik maalesef büyük eksi yazıyor.
Arkadaşlar klavyeyle ilgili 2 sorun var.
1) Klavyede deli gibi çınlama sesi var.
2) yazılımı berbat. Zar zor ayar yaptım ancak yarım saat sonra kendi kendine tüm tuşlar siyah oluyor. Kabloyu çıkart tak yapmadan da çözemiyorum.
Alalı 2 gün oldu. Değişim talebi edebilir miyim ya da iade edilir mi? 1499 TL'ye Gaming Gen'den aldım. Speed Silver Switch. Bence fiyatı bu ürün için iyi.
O kadar klavye konularına katıldın ve orada çok güzel klavyeler önerdiler. Sen gidip kronik sorunlu olan yazılımı berbat bir klavyeyi almışsın. Özellikle Red Switch olanında yay sesi var. Bence iade edebiliyorsan et. Ondan kat kat daha iyi klavyeler var o fiyatta.
O kadar klavye konularına katıldın ve orada çok güzel klavyeler önerdiler. Sen gidip kronik sorunlu olan yazılımı berbat bir klavyeyi almışsın. Özellikle red Switch olanında yay sesi var. Bence iade edebiliyorsan et. Ondan kat kat daha iyi klavyeler var o fiyatta.
Hocam klavye konularına pek yazı yazmıyorum karıştırıyor olabilirsiniz.
Ajazz AK680 sipariş ettim 1 ay oldu hala kargoya veremediler o küçük olduğu için 2. klavye yaparım diye düşündüm.
XPG Summoner de öneriliyordu bunu da normal zamanda kullanırım diye aldım.
Fiyat ürün için iyi. Çınlama sesi o klavyede maalesef mevcut. Özellikle space ve enter tuşları çınlamanın hakkını verir. Yazılımı maalesef rezil durumda. Tavsiyem yazılımı silip klavyeyi direk o şekilde kullanman. Çok daha stabil çalışıyor. Onun haricinde o fiyata güzel klavyedir. Bunları sorun etmiyorsan malzeme kalitesi switch kalitesi olarak o fiyata en güzel alternatiflerden.
Hocam eğer bu ses sizi şimdiden rahatsız etmeye başladıysa bundan 1-2 ay sonrasını düşündüğünüzde tamamen berbat bir hale geleceğini düşünüyorum. Evet ürünün fiyatı ve her şeyi gayet iyi duruyor ama saydığınız o iki önemli eksik maalesef büyük eksi yazıyor.
Özel ROG RX Red Optik Mekanik Anahtarlara sahip ilk mekanik RGB oyuncu klavyesi ROG Strix Scope RX ile önünüze geleni devirin.
www.gaming.gen.tr
Elimdekini iade etmem durumunda 1.5 ile 2k arasında XPG klavye yerine önerebileceğiniz klavye var mıdır ?
Gamepower starscream düşünüyorum ne dersiniz ?
1. Klavyen gayet güzelmiş. Ben 1. klavye olarak XPG aldın sandım benim hatam. 2. klavye olarak da yine XPG'yi önermem ve Gamepower markasından uzak dur. ASUS şu an güzel bir seçenek gibi duruyor.
Klavye çin'den söylenir bu işin raconu buymuş Aliexpress banggood whatgeek gibi siteleri kovalamanızı tavsiye edebilirim. İndirimler zaten buralarda paylaşılıyor.
Klavye çin'den söylenir bu işin raconu buymuş Aliexpress banggood whatgeek gibi siteleri kovalamanızı tavsiye edebilirim. İndirimler zaten buralarda paylaşılıyor.
Hocam zaten bir üstteki mesajı okursanız Ajazz AK680 siparişi vermiş ve sipariş geciktiği için yanına bir klavye daha almak istiyor.
@Particle Cannon Hocam ASUS Rog Strix Scope RX Red Switch'in ben pişman edeceğini pek düşünmüyorum klavyeyi incelemedim ve bilmiyorum ama bir problem çıkarmaz diye düşünüyorum.
Hocam zaten bir üstteki mesajı okursanız Ajazz AK680 siparişi vermiş ve sipariş geciktiği için yanına bir klavye daha almak istiyor.
@Particle Cannon Hocam ASUS Rog Strix Scope RX Red Switch'in ben pişman edeceğini pek düşünmüyorum klavyeyi incelemedim ve bilmiyorum ama bir problem çıkarmaz diye düşünüyorum.