justcelebi Yoctopat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2022 #1 Forumlarda araştırdım, yazılımı silince düzeliyor diyorlar. Sildim hala çalışmıyor, oyun modu ışığı yanıyor ama çalışmıyor. (RGB yanmıyor.)
Forumlarda araştırdım, yazılımı silince düzeliyor diyorlar. Sildim hala çalışmıyor, oyun modu ışığı yanıyor ama çalışmıyor. (RGB yanmıyor.)
Moneyinthepower Kilopat Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 838 Çözümler 5 28 Ekim 2022 #2 Farklı USB portuna tak yeniden başlat bilgisayarı.
justcelebi Yoctopat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2022 #3 denedim bir sonuç alamadım farklı pcde denedim yine sonuç alamadım keşke yazılımı yüklemeseydim Moneyinthepower dedi: Farklı USB portuna tak yeniden başlat bilgisayarı. Genişletmek için tıkla... denedim bir sonuç alamadım farklı pcde denedim yine sonuç alamadım keşke yazılımı yüklemeseydim
denedim bir sonuç alamadım farklı pcde denedim yine sonuç alamadım keşke yazılımı yüklemeseydim Moneyinthepower dedi: Farklı USB portuna tak yeniden başlat bilgisayarı. Genişletmek için tıkla... denedim bir sonuç alamadım farklı pcde denedim yine sonuç alamadım keşke yazılımı yüklemeseydim
Moneyinthepower Kilopat Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 838 Çözümler 5 28 Ekim 2022 #4 justcelebi dedi: denedim bir sonuç alamadım farklı pcde denedim yine sonuç alamadım keşke yazılımı yüklemeseydim denedim bir sonuç alamadım farklı pcde denedim yine sonuç alamadım keşke yazılımı yüklemeseydim Genişletmek için tıkla... Eski setup var istersen yükliyim bir de onu dene?
justcelebi dedi: denedim bir sonuç alamadım farklı pcde denedim yine sonuç alamadım keşke yazılımı yüklemeseydim denedim bir sonuç alamadım farklı pcde denedim yine sonuç alamadım keşke yazılımı yüklemeseydim Genişletmek için tıkla... Eski setup var istersen yükliyim bir de onu dene?
I ilkecagdas Centipat Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #5 Moneyinthepower dedi: Eski setup var istersen yükliyim bir de onu dene? Genişletmek için tıkla... Yüklesene sana zahmet
Moneyinthepower dedi: Eski setup var istersen yükliyim bir de onu dene? Genişletmek için tıkla... Yüklesene sana zahmet