Bu klavuz gibi birşey değil mi? Bunu gördüm fakat Xpg Prime adlı siteden prime yazılımını indirdim.
Ve konuya bir ekleme yapıcam klavyede hiçbir sorun yoktu yazılımı ile beraber tam takım çalışıyordu ve firmwareım 1007 idi sanırım ve yazılımda yeni bir versiyonun olduğunu gördüm oda 1011 di firmware güncellemesini başlattım ve ortalarda crash verdi ee klavye güncellemede çalışmadığı için öyle kaldı sonra usbden çıkardım aygıt yöneticisinden sildim programı silip yükledim felan derken en son burdayım işte.
Arkadaşlar yeni bir güncelleme daha nasıl olduysa bilmiyorum yazılım açıkken SYNC diye birşey var onu kapattım baktım hala klavye çalışıyor ve rgbleri yanıyor daha sonra sağ alttan çıktım ve hala çalışıyor ve rgbsi var ve tuşlarda bozulma olmuyor.
Eğer klavyeyi alırsanız sakın yazılımı yüklemeyin ben kaç sene ay geçmiş düzeltmişlerdir diye yükledim ve başıma gelenleri gördünüz dünden beri uüraşıyorum
Yazılımı yükleme sebebim sağdan sola doğru rgb bir şekilde renk değiştirerek giden modun hızını azaltmaktı bu arada ama artık dersimi aldım