S Spyhis Kilopat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 5.171 Makaleler 1 Çözümler 133 Yer Samsun 13 Şubat 2024 #11 @padden yazılımsal sorun olduğunu düşünmüyorum. Bence iade edin, para ekleyip çok daha kaliteli klavye alın.
@padden yazılımsal sorun olduğunu düşünmüyorum. Bence iade edin, para ekleyip çok daha kaliteli klavye alın.
padden Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 527 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16-sn0011nt Rtx 4060 Amd Ryzen 7840Hs 16 Gb Ram Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #12 Spyhis dedi: @padden yazılımsal sorun olduğunu düşünmüyorum. Bence iade edin, para ekleyip çok daha kaliteli klavye alın. Genişletmek için tıkla... Gaming gen kabul eder mi iadeyi? Spyhis dedi: @padden yazılımsal sorun olduğunu düşünmüyorum. Bence iade edin, para ekleyip çok daha kaliteli klavye alın. Genişletmek için tıkla... Cuma aldım pazartesi geldi daha 2 gün oldu böyle bir sorun var açtığımdan beri
Spyhis dedi: @padden yazılımsal sorun olduğunu düşünmüyorum. Bence iade edin, para ekleyip çok daha kaliteli klavye alın. Genişletmek için tıkla... Gaming gen kabul eder mi iadeyi? Spyhis dedi: @padden yazılımsal sorun olduğunu düşünmüyorum. Bence iade edin, para ekleyip çok daha kaliteli klavye alın. Genişletmek için tıkla... Cuma aldım pazartesi geldi daha 2 gün oldu böyle bir sorun var açtığımdan beri
S Spyhis Kilopat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 5.171 Makaleler 1 Çözümler 133 Yer Samsun 13 Şubat 2024 #13 @padden iade süreci nasıl işliyor bilmiyorum.
padden Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 527 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16-sn0011nt Rtx 4060 Amd Ryzen 7840Hs 16 Gb Ram Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #14 Spyhis dedi: @padden iade süreci nasıl işliyor bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Açılmış kabul edilmiyotmuş mecbur gönderip cihaz değişimi talep edicem
Spyhis dedi: @padden iade süreci nasıl işliyor bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Açılmış kabul edilmiyotmuş mecbur gönderip cihaz değişimi talep edicem
O OguzhanAkll Hectopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2024 #15 Çözüldümü sorununuz ?
padden Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 527 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16-sn0011nt Rtx 4060 Amd Ryzen 7840Hs 16 Gb Ram Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2024 #16 OguzhanAkll dedi: Çözüldü mü sorununuz? Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam çözüldü sıfır bir XPG Summoner aldım garantiden.
OguzhanAkll dedi: Çözüldü mü sorununuz? Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam çözüldü sıfır bir XPG Summoner aldım garantiden.
O OguzhanAkll Hectopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2024 #17 padden dedi: Merhaba hocam çözüldü sıfır bir XPG Summoner aldım garantiden. Genişletmek için tıkla... Bende aldım bugün geldi elime programını indirmedim ne gibi +ları var klavye aşırı hoşuma gitti tepki süresine de bayıldım
padden dedi: Merhaba hocam çözüldü sıfır bir XPG Summoner aldım garantiden. Genişletmek için tıkla... Bende aldım bugün geldi elime programını indirmedim ne gibi +ları var klavye aşırı hoşuma gitti tepki süresine de bayıldım
padden Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 527 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16-sn0011nt Rtx 4060 Amd Ryzen 7840Hs 16 Gb Ram Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2024 #18 OguzhanAkll dedi: Bende aldım bugün geldi elime programını indirmedim ne gibi artıları var klavye aşırı hoşuma gitti tepki süresine de bayıldım Genişletmek için tıkla... Hocam artı olarak tuşları hissiyat olarak çok güzel malzeme kalitesi iyi ses tekerleği var bilek desteği harika bu fiyata gayet iyi mekanik klavye
OguzhanAkll dedi: Bende aldım bugün geldi elime programını indirmedim ne gibi artıları var klavye aşırı hoşuma gitti tepki süresine de bayıldım Genişletmek için tıkla... Hocam artı olarak tuşları hissiyat olarak çok güzel malzeme kalitesi iyi ses tekerleği var bilek desteği harika bu fiyata gayet iyi mekanik klavye
O OguzhanAkll Hectopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2024 #19 padden dedi: Hocam artı olarak tuşları hissiyat olarak çok güzel malzeme kalitesi iyi ses tekerleği var bilek desteği harika bu fiyata gayet iyi mekanik klavye Genişletmek için tıkla... Programda neler yaptınız neler ayarlanabilir hiç bilmiyorum
padden dedi: Hocam artı olarak tuşları hissiyat olarak çok güzel malzeme kalitesi iyi ses tekerleği var bilek desteği harika bu fiyata gayet iyi mekanik klavye Genişletmek için tıkla... Programda neler yaptınız neler ayarlanabilir hiç bilmiyorum
padden Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 527 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16-sn0011nt Rtx 4060 Amd Ryzen 7840Hs 16 Gb Ram Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2024 #20 OguzhanAkll dedi: Programda neler yaptınız neler ayarlanabilir hiç bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Ben pek ellemedim programı çalıştırırsanız zaten büyüktür küçüktür işareti bir de noktalı virgül tuşlarının ışığı sönüyor klavye İngilizce yazılıma göre yapılmış
OguzhanAkll dedi: Programda neler yaptınız neler ayarlanabilir hiç bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Ben pek ellemedim programı çalıştırırsanız zaten büyüktür küçüktür işareti bir de noktalı virgül tuşlarının ışığı sönüyor klavye İngilizce yazılıma göre yapılmış