Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.034 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #1 Sessiz klavye kullanıcısı olduğum için arada kaldım. Sizce hangisini almak daha mantıklı olur? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ağustos 2023
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 28 Ağustos 2023 #2 Bende ses çıkarmasın diye red Switch bir klavye aldım. Sesi gerçekten az çıkıyor. Daktilo yazar gibi yazmıyorsunuz.
Bende ses çıkarmasın diye red Switch bir klavye aldım. Sesi gerçekten az çıkıyor. Daktilo yazar gibi yazmıyorsunuz.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.831 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 28 Ağustos 2023 #3 Soraka Kajmer dedi: Sessiz klavye kullanıcısı olduğum için arada kaldım. Sizce hangisini almak daha mantıklı olur? Genişletmek için tıkla... Red daha uygun olur. Silver çok hafif.
Soraka Kajmer dedi: Sessiz klavye kullanıcısı olduğum için arada kaldım. Sizce hangisini almak daha mantıklı olur? Genişletmek için tıkla... Red daha uygun olur. Silver çok hafif.
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.034 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #4 Tamamdır teşekkürler. O fiyat bandinda öneriniz var mı acaba? bonz dedi: Red daha uygun olur. Silver çok hafif. Genişletmek için tıkla... 260112 dedi: Bende ses çıkarmasın diye red Switch bir klavye aldım. Sesi gerçekten az çıkıyor. Daktilo yazar gibi yazmıyorsunuz. Genişletmek için tıkla...
Tamamdır teşekkürler. O fiyat bandinda öneriniz var mı acaba? bonz dedi: Red daha uygun olur. Silver çok hafif. Genişletmek için tıkla... 260112 dedi: Bende ses çıkarmasın diye red Switch bir klavye aldım. Sesi gerçekten az çıkıyor. Daktilo yazar gibi yazmıyorsunuz. Genişletmek için tıkla...
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.831 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 28 Ağustos 2023 #5 Soraka Kajmer dedi: Tamamdır teşekkürler. O fiyat bandinda öneriniz var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Tam boyut olarak sadece HP Omen Encoder Cherry MX Red var.
Soraka Kajmer dedi: Tamamdır teşekkürler. O fiyat bandinda öneriniz var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Tam boyut olarak sadece HP Omen Encoder Cherry MX Red var.