Yusuf Emirrr Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 391 Çözümler 3 5 Ocak 2021 #1 1200'den 700 liraya düşmüş. Alınır mı yoksa ASUS K3 mü alınır? Bütçe 700 lira. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ocak 2021
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.557 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 5 Ocak 2021 #2 O fiyata alınır.
A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 5 Ocak 2021 #3 Alınabilir, çok güzel fiyata düşmüş.
FISTIK SARMA Decipat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 988 Yer Pastane Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #4 RPM dedi: O fiyata alınır. Genişletmek için tıkla... Ben 600'e almıştım. O fiyata nasıldı peki.
Visenya Hectopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 349 Çözümler 1 5 Ocak 2021 #5 Bende almayı düşünüyorum ama çok fazla oyun oynadığım için Red-Switch daha uygun olur diye düşünüyorum kararsızım yardımcı olabilir misiniz? Ayrıca XPG güvenilir mi? ilk defa duydum.
Bende almayı düşünüyorum ama çok fazla oyun oynadığım için Red-Switch daha uygun olur diye düşünüyorum kararsızım yardımcı olabilir misiniz? Ayrıca XPG güvenilir mi? ilk defa duydum.
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.557 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 5 Ocak 2021 #6 Visenya dedi: Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... İndirime giren modeli Red Switch zaten: XPG Summoner SUMMONER5B-BKCTR Cherry MX Blue Switch TR Q USB Mekanik Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
Visenya dedi: Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... İndirime giren modeli Red Switch zaten: XPG Summoner SUMMONER5B-BKCTR Cherry MX Blue Switch TR Q USB Mekanik Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
rohatbaba123 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 5 Ocak 2021 #7 RPM dedi: İndirime giren modeli Red Switch zaten: XPG Summoner SUMMONER5B-BKCTR Cherry MX Blue Switch TR Q USB Mekanik Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Siz de bunu alın @RPM hocam, mis gibi Cherry MX Red.
RPM dedi: İndirime giren modeli Red Switch zaten: XPG Summoner SUMMONER5B-BKCTR Cherry MX Blue Switch TR Q USB Mekanik Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Siz de bunu alın @RPM hocam, mis gibi Cherry MX Red.
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.557 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 5 Ocak 2021 #8 rohatbaba123 dedi: Siz de bunu alın @RPM. Genişletmek için tıkla... Ben sanırım klavye almayacağım. Klavye yerine kasanın içerisine bir bileşen eklemeyi düşünüyorum, mantıksız olacak ama... Neyse, konumuzla alakalı değil. Alacak arkadaşlar kaçırmasın, bu klavye için çok güzel bir fiyat.
rohatbaba123 dedi: Siz de bunu alın @RPM. Genişletmek için tıkla... Ben sanırım klavye almayacağım. Klavye yerine kasanın içerisine bir bileşen eklemeyi düşünüyorum, mantıksız olacak ama... Neyse, konumuzla alakalı değil. Alacak arkadaşlar kaçırmasın, bu klavye için çok güzel bir fiyat.
rohatbaba123 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 5 Ocak 2021 #9 RPM dedi: Ben sanırım klavye almayacağım. Klavye yerine kasanın içerisine bir bileşen eklemeyi düşünüyorum, mantıksız olacak ama... Neyse, konumuzla alakalı değil. Alacak arkadaşlar kaçırmasın, bu klavye için çok güzel bir fiyat. Genişletmek için tıkla... 2K bir monitör alabilirsiniz. Neyse, ben şimdi gidip bunu İndirim Köşesi'ne yazacağım.
RPM dedi: Ben sanırım klavye almayacağım. Klavye yerine kasanın içerisine bir bileşen eklemeyi düşünüyorum, mantıksız olacak ama... Neyse, konumuzla alakalı değil. Alacak arkadaşlar kaçırmasın, bu klavye için çok güzel bir fiyat. Genişletmek için tıkla... 2K bir monitör alabilirsiniz. Neyse, ben şimdi gidip bunu İndirim Köşesi'ne yazacağım.