XPG Summoner Mini RGB alınır mı?

Bütçe
1200 1500

Emremrglu

Kilopat
Daha fazla  
XPG Summoner ile aynı kalitede değil olamaz da farkındayım ama yine de ürün kalitesi bu fiyata değer mi?
Bir de böyle bir ürün buldum videosuna baktım switchi Outemu değildi hatırlamıyorum adını ilk defa duydum fiyatına göre hoş duruyor bütçem 1200 (eğer ki taksit işini bşaarabilirsem 1500TL olacak eğer daha iyi önerileriniz varsa sevinirim. (Rampage ne zaman alsam 2 ay sonra atıl duruma geliyor klavye mouse kulaklık fark etmez o yüzden Rampage önermeyin.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Dierya 61SE
GK61
Attack Shark K75
Önerdiğiniz klavyede Outemu switchler kullanıyor yay sesi gibi sorunlarla karşılaşmanız olası.

1500 gibi bir bütçeye çıkarsanız
Aigo A87
Aigo 100
Dareu EK87
Gibi klavyelerede göz atılabilir.

Dierya 61SE.
GK61.
Attack Shark K75.
Önerdiğiniz klavyede Outemu switchler kullanıyor yay sesi gibi sorunlarla karşılaşmanız olası.

Dierya piyasada yok gibi GK61 alman klavye sanırım o ( y ve Z) tuşlarına alışamam muhtemelen K75'te şeffaf görüntüsü gıcık duruyor biraz görüntüye takılyıorum başka önerilerin var mı?

Dierya piyasada yok gibi GK61 alman klavye sanırım o ( y ve Z) tuşlarına alışamam muhtemelen K75'te şeffaf görüntüsü gıcık duruyor biraz görüntüye takılyıorum başka önerilerin var mı?

Klavyeyi ezbere biliyorsanız alman klavye sorun yaratmaz PC'de normal Türkçe olarak yazıyor başka öneri derseniz Max bütçeniz 1500 değil mi?

RGB takıntınız yoksa.

Hayır herhangi bir takıntım yok ama siyah beyaz ya da beyaz gri, gri siyah (çift renk diyebilirim) hoş geliyor gözüme bu modeli gördüm tıuşları hoş duruyor ama her tuşta bir yazı olması da bayar gibi bir süre sonra.

https://www.hepsiburada.com/ata-sof...ow-rgb-mekanik-klavye-87-tus-pm-HBC00006W8CPA bunun hakkında bir bilginiz var mı hocam.

Son düzenleme:
Hayır herhangi bir takıntım yok ama siyah beyaz ya da beyaz gri, gri siyah (çift renk diyebilirim) hoş geliyor gözüme bu modeli gördüm tıuşları hoş duruyor ama her tuşta bir yazı olması da bayar gibi bir süre sonra.

https://www.hepsiburada.com/ata-sof...ow-rgb-mekanik-klavye-87-tus-pm-HBC00006W8CPA bunun hakkında bir bilginiz var mı hocam.
Bilmiyorum hocam ilk defa görüyorum ama oyun klavyesi değildir düşüncem 125 hz destekliyor sanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı