Protkan Hectopat Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 121 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2024 #1 Herkese iyi sosyaller. Sorum başlıktaki gibidir. Klavye %60 Form'a sahip olduğu için yön tuşları yok ve yön tuşlarını wasd tuşlarına atamışlar ancak nasıl kullanacağımı bilmiyorum.
Herkese iyi sosyaller. Sorum başlıktaki gibidir. Klavye %60 Form'a sahip olduğu için yön tuşları yok ve yön tuşlarını wasd tuşlarına atamışlar ancak nasıl kullanacağımı bilmiyorum.
hile kodlayan hacker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.923 Makaleler 2 Çözümler 9 18 Nisan 2024 #2 FN+WASD denedin mi? Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Protkan Hectopat Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 121 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2024 #3 hile kodlayan hacker dedi: FN+WASD denedin mi? Genişletmek için tıkla... Tamam hocam siz deyince çözdüm. FN+W yapınca yön tuşları ile WASD ile geçiş yapıyormuş. Artı 0 Eksi
hile kodlayan hacker dedi: FN+WASD denedin mi? Genişletmek için tıkla... Tamam hocam siz deyince çözdüm. FN+W yapınca yön tuşları ile WASD ile geçiş yapıyormuş.