Barış ÖZER Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Temmuz 2014 Mesajlar 1.937 Makaleler 6 Çözümler 7 Yer Kartal/İstanbul 10 Ocak 2023 #11 Kullanıyorum, alınır. Kozmetiği temiz ise 1000TL iyidir.
D Doğuu1 Centipat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 408 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2023 #12 redeemer dedi: Letgoda biri 1 TL olarak koymuş teklif verin diyor. 1000 TL diyeyim mi? Alınır mı bu klavye? Genişletmek için tıkla... Üste biraz daha koy blue swich olanını al bence. Hem sıfır hemde bence daha güzel sesi var
redeemer dedi: Letgoda biri 1 TL olarak koymuş teklif verin diyor. 1000 TL diyeyim mi? Alınır mı bu klavye? Genişletmek için tıkla... Üste biraz daha koy blue swich olanını al bence. Hem sıfır hemde bence daha güzel sesi var
Barış ÖZER Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Temmuz 2014 Mesajlar 1.937 Makaleler 6 Çözümler 7 Yer Kartal/İstanbul 10 Ocak 2023 #13 Doğuu1 dedi: Üste biraz daha koy blue swich olanını al bence. Hem sıfır hemde bence daha güzel sesi var Genişletmek için tıkla... Red switch istiyorsa vardır bir bildiği.
Doğuu1 dedi: Üste biraz daha koy blue swich olanını al bence. Hem sıfır hemde bence daha güzel sesi var Genişletmek için tıkla... Red switch istiyorsa vardır bir bildiği.
redeemer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2015 Mesajlar 1.142 10 Ocak 2023 #14 Doğuu1 dedi: Üste biraz daha koy blue swich olanını al bence. Hem sıfır hemde bence daha güzel sesi var Genişletmek için tıkla... Blue switch kullanıyorum başka klavyede. Ust kat komşum rahatsız oluyor. Bu yüzden red ya da membran Klavye alacağım. Barış ÖZER dedi: Kullanıyorum, alınır. Kozmetiği temiz ise 1000TL iyidir. Genişletmek için tıkla... Kozmetiği iyi diyor ama yakından bakmadım daha. Bu akşam gidip bakacağım.
Doğuu1 dedi: Üste biraz daha koy blue swich olanını al bence. Hem sıfır hemde bence daha güzel sesi var Genişletmek için tıkla... Blue switch kullanıyorum başka klavyede. Ust kat komşum rahatsız oluyor. Bu yüzden red ya da membran Klavye alacağım. Barış ÖZER dedi: Kullanıyorum, alınır. Kozmetiği temiz ise 1000TL iyidir. Genişletmek için tıkla... Kozmetiği iyi diyor ama yakından bakmadım daha. Bu akşam gidip bakacağım.
D Doğuu1 Centipat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 408 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2023 #15 redeemer dedi: Blue switch kullanıyorum başka klavyede. Ust kat komşum rahatsız oluyor. Bu yüzden red ya da membran Klavye alacağım. Kozmetiği iyi diyor ama yakından bakmadım daha. Bu akşam gidip bakacağım. Genişletmek için tıkla... Tuşa basıp algılamama, tuş fırlatma gibi sorunlar yoksa içine de sindiyse alabilirsin fakat detaylı kontrol etmeni öneririm
redeemer dedi: Blue switch kullanıyorum başka klavyede. Ust kat komşum rahatsız oluyor. Bu yüzden red ya da membran Klavye alacağım. Kozmetiği iyi diyor ama yakından bakmadım daha. Bu akşam gidip bakacağım. Genişletmek için tıkla... Tuşa basıp algılamama, tuş fırlatma gibi sorunlar yoksa içine de sindiyse alabilirsin fakat detaylı kontrol etmeni öneririm
redeemer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2015 Mesajlar 1.142 10 Ocak 2023 #16 Doğuu1 dedi: Tuşa basıp algılamama, tuş fırlatma gibi sorunlar yoksa içine de sindiyse alabilirsin fakat detaylı kontrol etmeni öneririm Genişletmek için tıkla... Mesela nelere bakayım hocam? 1000 TL desem fazla mı bu klavyeye?
Doğuu1 dedi: Tuşa basıp algılamama, tuş fırlatma gibi sorunlar yoksa içine de sindiyse alabilirsin fakat detaylı kontrol etmeni öneririm Genişletmek için tıkla... Mesela nelere bakayım hocam? 1000 TL desem fazla mı bu klavyeye?
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2023 #17 redeemer dedi: Mesela nelere bakayım hocam? 1000 TL desem fazla mı bu klavyeye? Genişletmek için tıkla... 1500 versen bile fazla değil hocam.
redeemer dedi: Mesela nelere bakayım hocam? 1000 TL desem fazla mı bu klavyeye? Genişletmek için tıkla... 1500 versen bile fazla değil hocam.
D Doğuu1 Centipat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 408 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2023 #18 redeemer dedi: Mesela nelere bakayım hocam? 1000 TL desem fazla mı bu klavyeye? Genişletmek için tıkla... Edebilir o fiyat fakat ben ekipmanda ikinci el taraftarı değilim. O bütçede şu klavyeye bakabilirsin, forumda çok önermişlerdi; https://www.hepsiburada.com/cooler-master-ck352-mekanik-rgb-turkce-red-switch-oyuncu-klavyesi-pm-HBC00002LEUXZ?magaza=Hepsiburada
redeemer dedi: Mesela nelere bakayım hocam? 1000 TL desem fazla mı bu klavyeye? Genişletmek için tıkla... Edebilir o fiyat fakat ben ekipmanda ikinci el taraftarı değilim. O bütçede şu klavyeye bakabilirsin, forumda çok önermişlerdi; https://www.hepsiburada.com/cooler-master-ck352-mekanik-rgb-turkce-red-switch-oyuncu-klavyesi-pm-HBC00002LEUXZ?magaza=Hepsiburada
redeemer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2015 Mesajlar 1.142 10 Ocak 2023 #19 Doğuu1 dedi: Edebilir o fiyat fakat ben ekipmanda ikinci el taraftarı değilim. O bütçede şu klavyeye bakabilirsin, forumda çok önermişlerdi; https://www.hepsiburada.com/cooler-master-ck352-mekanik-rgb-turkce-red-switch-oyuncu-klavyesi-pm-HBC00002LEUXZ?magaza=Hepsiburada Genişletmek için tıkla... Guzel klavye de ses tuşları yok hocam ya. Benim için belirleyici etken. Barış ÖZER dedi: Kullanıyorum, alınır. Kozmetiği temiz ise 1000TL iyidir. Genişletmek için tıkla... Tuşların ses düzeyi nasıl? Çınlama ya da yay sesi var mı? Tuşa bastığınızda alüminyum kasaya basınç yaptığında çın çın diye ses çıkarıyor mu?
Doğuu1 dedi: Edebilir o fiyat fakat ben ekipmanda ikinci el taraftarı değilim. O bütçede şu klavyeye bakabilirsin, forumda çok önermişlerdi; https://www.hepsiburada.com/cooler-master-ck352-mekanik-rgb-turkce-red-switch-oyuncu-klavyesi-pm-HBC00002LEUXZ?magaza=Hepsiburada Genişletmek için tıkla... Guzel klavye de ses tuşları yok hocam ya. Benim için belirleyici etken. Barış ÖZER dedi: Kullanıyorum, alınır. Kozmetiği temiz ise 1000TL iyidir. Genişletmek için tıkla... Tuşların ses düzeyi nasıl? Çınlama ya da yay sesi var mı? Tuşa bastığınızda alüminyum kasaya basınç yaptığında çın çın diye ses çıkarıyor mu?
Barış ÖZER Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Temmuz 2014 Mesajlar 1.937 Makaleler 6 Çözümler 7 Yer Kartal/İstanbul 10 Ocak 2023 #20 Yay sesi sadece Space tuşunda biraz var ama kulaklıktaki dip ses gibi, yay sesinin ne olduğunu bilmeyen biri farkedemez. Sadece kışın biraz soğuk oluyor alüminyum yapısından ötürü
Yay sesi sadece Space tuşunda biraz var ama kulaklıktaki dip ses gibi, yay sesinin ne olduğunu bilmeyen biri farkedemez. Sadece kışın biraz soğuk oluyor alüminyum yapısından ötürü