coko35
Kilopat
Hepsiburada %5 indirimle 1467 TL'ye geliyor. Fiyatına değer mi? Biraz araştırdım ve bana uygun olan klavye olduğunu düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz?
İyi fiyatta bizzat ben kullanıyorum öneririm.Hepsiburada %5 indirimle 1467 TL'ye geliyor. Fiyatına değer mi? Biraz araştırdım ve bana uygun olan klavye olduğunu düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz?
O fiyata daha iyisini bulamazsın sanırım, Cherry MX Switch var yapıştır gitsin.
İyi fiyatta bizzat ben kullanıyorum öneririm.
Xpg iyi marka, arkadaşımda da bazı ürünleri var ve gayet memnun. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.Haklısın hocam bu klavyenin seviyesinde veya biraz daha üst seviye mekanikler 2500-3000 liradan başlıyor bayağı kaliteli bir klavye olduğunu söyleyen çok kişi var sanırım tam anlamıyla bilinen bir marka olmadığı için fiyatı iyi seviyede duruyor.
Cevap için çok teşekkür ederim sağ olun.
XPG klavye 1320 TL Nays ile arkadaşlar bilginiz olsun yüzde 5 Hepsiburada inidirimi ile 1467 TL yüzde 10 cashback Nays ile tam olarak 1320.97 TL'ye geliyor daha da güzel fiyat bu şekilde sipariş verdim bende.
%5 Hepsiburada indirimi nasıl oluyor hocam? Ben de bu klavyeyi düşünüyorum da.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.