S Sliva Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 449 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #1 Klavyeyi 2 dk kullanmayınca klavye kapanıyor ve açılınca RGB'si bozuluyor anlamadığım bir şekilde. Yardımcı olur musunuz acaba? Bu klavyeyi aldığım güne lanet olsun.
Klavyeyi 2 dk kullanmayınca klavye kapanıyor ve açılınca RGB'si bozuluyor anlamadığım bir şekilde. Yardımcı olur musunuz acaba? Bu klavyeyi aldığım güne lanet olsun.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.943 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #2 Aynı klavyeyi kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım. Yazılımı yüklü mü?
S Sliva Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 449 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #3 YüzbaşıJohnPrice dedi: Aynı klavyeyi kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım. Yazılımı yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Evet yüklü hocam.Ayrıca numlock açık olmasına rağmen 3 6 9 tuşları çalışmıyor ve bazı sorunlar daha mevcut sizde de var mı acaba? Yazılım yüklü olmadığı zaman da bir iki dk kullanmayınca kapanıyo ama hemen açılıyor.
YüzbaşıJohnPrice dedi: Aynı klavyeyi kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım. Yazılımı yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Evet yüklü hocam.Ayrıca numlock açık olmasına rağmen 3 6 9 tuşları çalışmıyor ve bazı sorunlar daha mevcut sizde de var mı acaba? Yazılım yüklü olmadığı zaman da bir iki dk kullanmayınca kapanıyo ama hemen açılıyor.