A Ardeha Femtopat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2022 #1 Arkadaşlar bu iki klavye arasında kaldım. Bu fiyat segmentlerinde klavye önerileriniz var ise onlara da açığım yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar bu iki klavye arasında kaldım. Bu fiyat segmentlerinde klavye önerileriniz var ise onlara da açığım yardımcı olur musunuz?
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.661 Makaleler 51 Çözümler 45 25 Mayıs 2022 #2 XPG Summoner.
Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.572 Çözümler 19 25 Mayıs 2022 #3 Ardeha dedi: Arkadaşlar bu iki klavye arasında kaldım. Bu fiyat segmentlerinde klavye önerileriniz var ise onlara da açığım yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... K68 bakabilirsin. Ama ikisinden birisini alacağım dersen XPG öneririm. Bilek desteğinden direk öne geçmeye başlar zaten.
Ardeha dedi: Arkadaşlar bu iki klavye arasında kaldım. Bu fiyat segmentlerinde klavye önerileriniz var ise onlara da açığım yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... K68 bakabilirsin. Ama ikisinden birisini alacağım dersen XPG öneririm. Bilek desteğinden direk öne geçmeye başlar zaten.